62

Стойкова

преди 6 години

Само за паветета се пише , а кой ще обърне внимание на изоставената полуразрушена сграда в кв. Мусагеница до бл. 94 ??? От години е използвана за обществена тоалетна и в нея спят клошари и наркомани.Миналата година там имаше и пожар . В близост е до детска градина и училище ! Кога ще се вземат мерки за тази грозна и опасна сграда ?

61

Гост

преди 6 години

До sportА, има време, защо да бърза... Има и следващ мандат!

60

Гост

преди 6 години

Те не можеш да повярваш, че си кмет, та другото...Тази липса на кадри ни върна години назад!

59

Тинев

преди 6 години

Айдееееееееееее, " честните " членове на ПАРТИЯТА МАЙКА / ГЕРБ /, наскачахал Защо ли?П.П.Ще си позволя да ги попитам нещо, за което са писали: "Това правят другарите от БКП-БСП те друго не умеят"!Нали се сещате, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов са били членове на БКП? Тях ли имахте в предвид, когато писахте ВЪЗМУТЕНО?П.П.И моля ВИ, научете се да пишете грамотно!

58

Анонимен

преди 6 години

До Тинев 66 Това е 100 % истина , защото живея там и ги виждам разни типове как правят золуми . За някой лев ще вадят не само павета ами и трамвайните линии ако могат . Това правят другарите от БКП-БСП те друго не умеят .

57

Тинев

преди 6 години

Браво на Цветанов!Добре е измислил сценария с паветата. П.П.Все пак има опит вече с манипулиране на изборни резултати.Тази дезинформация за паветата ...... та*ша*к работа е за него!

56

Анонимен

преди 6 години

Щом сте толкова глупави та си ибирате такива да ви управляват,ще си тънете в мизерия цял живот,а те ще крадат,докато има какво.

55

Анонимен

преди 6 години

Данче, копайте под паветата. На 1 метър под тях са партизанските тунели.Хванете поне един партизанин и ни го покажете публично.Кръстовището на Дондуков и Раковски е известно като "Гордостта на Данчето".Втората ти гордост безспорно е трамвайният остров на бул. Шипченски проход и бул. Слатински. Там движението от два булеварда сте го вкарала в едно платно. Гениално!!!Добре за мен е ,че сутрин не минавам през тая твоя гордост, щото колоната от автомобили е от Подуене чак до Шипченски проход!

54

ДО 57

преди 6 години

НаистЕна ли бе, другарю?!

53

Анонимен

преди 6 години

Той и Александър Малинов за това пропада, денонощно подривни отряди на БСП копаят под пътя. Моля направете нещо виждал съм Нинова вечер да минава оттам

52

Реванш

преди 6 години

Единственият начин да оправите нещата е да върнете парите на софиянци, ако искате ги вземете от клиниките на мъжа ви - не ни интересува

51

усмивко

преди 6 години

А метростанциите протичат, защото ги дупчат партизани с бормашини и дрелки.

50

SILANCE

преди 6 години

До Анонимен 11,АЗ СЪМ 24-Я ОДОБРИЛ КОМЕНТАРА. дЖУРНАЛЯТА ПАК СА СПРЕЛИ БРОЕНЕТО,ЗАЩОТО НЯМА НЕОДОБРЕНИЕ.

49

Анонимен

преди 6 години

Подозирам че ГЕРБ нарочно са го направили за да има кой да обвиняват. Типични игри от времето на Държавна Сигурност.

48

Анонимен

преди 6 години

Йордъно *** не се накрадохте с твойте хора - как пък един ремонт не направихте без поне още 3 пъти да го ремонтирате. За тези пропиляни от вас пари София можеше наистена да заприлича на модерен град

47

Анонимен

преди 6 години

Данче, Данче, все не можете да повярвате на очите си. От колко време си кмет и все се изненадваш. Ти си била по-наивна и от нас? Хайде стига с тези измишльотини, отдавна материала не пасе трева - или пасе? Знае ли човек.

46

Майко мила

преди 6 години

А мен не ми се вярва, че някога съм гласувал за Вас. Срам и позор сте. Срам.

45

Румен

преди 6 години

46-ти коментар:"аз и още няколко авери дето пием в кръчмата и почти нищо не сме ремонтирали никога..."Точно такива екземпляри пишат коментарите под всяка новина тук.Да се смееш ли,да плачеш ли...?

44

L.

преди 6 години

До АнонименСтиг лЪга!

43

sport

преди 6 години

Добре де, улиците ОК, а какво се случва с тротоарите? Тях КОГА?