Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
В София бе открит немският коледен базар.

От днес жителите и гостите на столицата могат да посетят базара, който е разположен  в градинката пред Народния театър "Иван Вазов". 

Повече от месец посетителите ще имат възможност да купят подаръци за своите близки или просто да се насладят на греяно вино, наденички и щолен.

За доброто настроение на най-малките ще се грижи Дадо Коледа, а специална фото-работилница ще запечатва незабравими мигове от коледното настроение.

Вижте откриването на базара в галерията ни!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Ушеф

преди 6 години

Хубавото на "базарът" е, че е Германски, а не руски. Сега обаче "уният и Ентелегентен" кмет на Град София Юрданка, да ми каже как да стигна до там от Люлин 1 до там?! С нов Трамвай може би? С Нов Автобус ли? Какво им е разписанието? Отоплени ли са? Защо не са отоплени?

7

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си прав.Ние го знаем от филмите:"Ниемцъй...такака с автомат "калашников"Русначеата - както казваш.Абе,какво значение ако твоят живот си отива,дали гледал руски филми или американски целият твой живот.Честно,не знам къде е истината.Май няма абсолютна истина.Идваш,пишеш в някой сайт,и си отиваш. Айде чао.

6

Пешо Секса

преди 6 години

Наденичките са от лидъл-а. Виното е мераклийско. Изобщо КОЕ му е немското на базара??? А, сещам се - ЦЕНИТЕ!

fallback