Снимка: Булфото, архив
fallback

На 20 ноември трябва да бъде пуснато движението по бул. "Дондуков", съобщи заместник-кметът по транспорт на София Евгени Крусев.

Oще по темата
Ремонтът на ключовия за София булевард трябваше да приключи до края на октомври, но се наложи срокът да бъде удължен.

Точно два месеца след като беше отворена за движение отсечката от между улиците "Бачо Киро" и "Будапеща" трябваше отново се ремонтира.

Майстори пренареждат паветата, които само за няколко седмици са се разместили.

Крусев обаче отсече, че засега не може да се говори за ремонт на ремонта, защото в крайна сметна реконструкцията на булеварда не е приключила.

"Когато приключи, тогава вече ще можем да говорим за завършен булевард", отсече той.

По думите му всички санкции, които могат да бъдат наложени и които са констатирани от надзора, ще бъдат наложени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 6 години

До До Евгени КрусевВ България останаха само неграмотните и небразовани строителни работници. Вижте , че почти всички са *** , е как да стане .

25

До Евгени Крусев

преди 6 години

Наистина ли няма строители или тия понеже са ваши хора сте ги наели.Станахте смешни и жалки с тези строителни фирми.Това е престъпление.Благодарете се,че хората са толкова заспали вече и не им пука,защото иначе трябваше да ви линчуват публично пред Столична община.

24

Анонимен

преди 6 години

Трето поколение живея на Бул. Дондуков такова чудо не бях виждал. От кръстовището на Раковска до жълтите павета бяха го уж направили и пуснаха движението. Спряха движението от бул. В.Левски до Раковска и полагат асвалт. Това дето уж го бяха направили и пуснали се разглоби за по малко от месец. На всичкото отгоре се вдигаше прашилка до небето. Тази отсечка на която палагат асвалта ще издържи поне година а тази с паветата ще я ремонтират всеки месец. Такава селска "умна" работа няма никъде!

fallback