fallback

Общ преглед

На специална церемония в Главната дирекция "Национална полиция" полицаите получиха общо 60 мотоциклета.

Основната част от машините са предназначени за отдел "Специализирани полицейски сили за опазване и възстановяване на обществения ред" при СДВР, а другите са за отдел "Пътна полиция" при СДВР. 

На церемония присъстваха заместник-министърът на МВР Стефан Балабанов, заместник-главният секретар Георги Арабаджиев, както и ръководствата на ГД „Национална полиция" и СДВР.

Към новите мотоциклети имаше специфични изисквания по отношение на техническите им характеристики. Те са оборудвани с технически системи, позволяващи тяхното позициониране чрез GPS-модул, което от своя страна дава възможност за бърза намеса и реагиране при необходимост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Курти

преди 6 години

Последната снимка номер 8 обезсмисля покупката. Три (3) кюфтета си приказват какво ще ядът после. А тази фигура не се поддържа с милиционерската заплата. За филе Елена, пържолки, салатка и т.н. трябват пари. А и менюто трябва да се преглъща с нещо. За предпочитане да е запечатано с Бандерол. И като прибавим, че милиционерите са слабограмотни и без трудови навици, положението е бедствено. Тия като качат пет стълби и получават аритмия, а щяли да "преследват" Т.Н. "престъпници"....Смех в залата

21

моториста

преди 6 години

Това е стария модел ГС1200.Стар модел на висока цена са взели завалиите. Трошлив е, скъпа му е поддръжката и частите са на доста високи цени. Никой моторджиь, който разбира от мотори не си взема БМВ! Никой!Има къде, къде по-качествени, икономични и здрави мотори с много по-евтина поддръжка.Пак някой е взел някакви комисионни.А обществена поръчка иаше ли?Не, нали!Корупционна сделка та дрънка.Пак парите от народа вземат, а народа мълчи. Къде са медиите? Къде са опозицията?

20

Анонимен

преди 6 години

И за какво да го гони?За превишената скорост или за карането на задна гума?За задната гума мое те фане за шалтера само. Никъде в закона няма забрана за каране на една гума. В Германия съм го виждал това пред полицаи да го правят. Питах германеца с който бях не ги ли спират, глоби, това онова, а той ми казва, че няма забрана и при тях да се кара на задна гума. Единствено могат да ги глобят за опасно каране, но избягвали да го правят, защото е много тр,дно зоказуемо и в съда глобите падали.

fallback