Снимка: БУлфото
fallback

Влак на столичното метро е запушил заради проблем със спирачките и е задимил метростанция "Сердика". При инцидента няма пострадали, съобщи за "24 часа" шефът на "Метрополитен" ЕАД Стоян Братоев.

"На метростанция "Джеймс Баучер" влакът е дал индикация, че едната врата не иска да се затвори. Машинистът е успял да я затвори и на следващата станция - "Витоша" е казал на пътниците да слязат.

Тръгнал е да се прибира към депото, но по пътя спирачките са блокирали и се е появил пушек. На станция "Сердика" е спрял, за да отблокира спирачките и затова там се е задимило", обясни Братоев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

sport

преди 6 години

До азКакви 27 години експлоатация, като метрото започва да оперира през 1998г.? Подвижният състав е закупен през 70-те години, но не е и експлоатиран. Между другото, в много градове Мюнхен, Милано, Рим, подвижният състав е много по-окаян от този в София, въпреки производството.

9

Анонимен

преди 6 години

все пак тези мотриси са "Сделано в СССР", какво да се очаква. По белия свят такива щайги не се движат и да вдигат такъв шум най-малкото

8

МaйМyнaтa

преди 6 години

До УчуденОбразно казано бе Джеки!Има ли значение накладки ли са, електромагнити, пудра захар или квото и да е там дето спира желязото?

fallback