Снимка: Reuters, архив
fallback

От днес спират топлата вода в половин София заради планирани ремонти на ТЕЦ "София Изток". Вода няма да има от 30 август до 11 септември включително.

Сред засегнатите райони са жк "Дружба", промишлен район "Гара Искър", "Младост", "Дървеница", "Мусагеница", "Витоша", "Студентски град", "Изток", "Изгрев, "Дианабад" и "Гео Милев".

Подробна информация за сроковете на спиране на топлата вода е публикувана на сайта на дружеството и във Facebook.

За времето на ремонтите на абонатите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено в месечните им задължения, посочват от дружеството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Еее,

преди 6 години

*** може да ходи и некъпан.Кво толкова. За Боцко и неговата кметица,топлата вода никога не спира. Важното е,че вече няма социализъм,а мечтания капитализъм. Ще се плискаме със студена вода за здраве и ще хапваме банани. ...Ще имаме ремонтирана столица и топла водица.....след време. Трай бабо за хубост.

17

Анонимен

преди 6 години

Имаше връзка и можеше да се прехвърля топла вода от район в район, а дали се правеше е друг въпрос! Централната част беше почти неперкъснато захранвана с топла вода. Но това го знаем ние от София, тези, пристигнали от провинцията - четат само вестници и пляската на ТИКВАТА!

16

аз

преди 6 години

До Бай ИванЗа водомера - си прав. Трябва сам да врътнеш кранчето, за да не минава вода през него. Но, освен това, има и други такси около топлата вода!

fallback