Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Скандалът със Софийската математическа гимназия (СМГ) продължава с пълна сила и отново претърпя обрат.

След като тази сутрин уволнената учителка Петя Тодорова заяви, че е възстановена на работа от заместника на директора Антони Стоянов, следобед стана ясно, че Стоянов е отменил тази заповед и Тодорова, както и останалите уволнени учители, отново не са на работа, съобщава bTV.

Oще по темата

От Министерството на образованието заявиха, че проблемът отдавна е излязъл извън рамките на състезанието "Европейско кенгуру", за което Тодорова беше обвинена и призоваха Инспектората по образование да уволни Антони Стоянов, ако той не подаде оставка сам.

Както Dnes.bg информира, по-рано днес родители и деца от Софийската математическа гимназия се събраха пред Регионалното управление на образованието (РУО) днес, за да подкрепят директора Антони Стоянов. Пред Bulgaria ON AIR те заявиха, че той е добър мениджър и е направил много за учебното заведение.

От Регионалното управление на образованието обаче посочиха, че при проверките в училището са открити много административни и финансови нарушения, а Ваня Кастрева лично поиска той да си подаде оставката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Инфо

преди 6 години

До МомчилБез алтернативно сексуалния директор ще съмне със сигурност :)

9

Инфо

преди 6 години

До sidТи откъде разбра каква е, мозък такъв? Това е един от най-кадърните учители в СМГ, разбирай - в България! Училището го правят учителите, не малоумният самовлюбен директор!

8

Кикот

преди 6 години

До СмяхАко тая е кобила,директорът е катър-хибрид между кон и женско магаре.

fallback