Снимка: архив, Булфото
fallback

Огромно задръстване се е образувало на Околовръстния път над бул. "Симеоновско шосе", алармират потребители в социалните мрежи.

"Днес половин София закъснява за работа, благодарение на Столичната община... "Всичко това е част от поредицата "4 км колона от бул. "България" до Симеоново, заради две затворени ленти и 0 налични работници..."

Oще по темата

Така недоволни столичани описват трафика в София. От развилата се дискусия се разбира, че колоната е от Симеоновско шосе и стига почти до бул. "България". 

"Колите са спреееели, има хора с отворени врати, страшна простотия", пише друг потребител във Facebook.

"Най-дразнещото е, че наистина никой не работи, вчера 2 пъти висях там по 35 мин.", пишат още разгневени столичани.

Заради натоварения трафик от Столична община в координация с Агенция пътна инфраструктура (АПИ) обещаха  отварянето на още една лента за движение на моста на Околовръстния път над бул. "Симеоновско шосе".

Временната организация на движението ще влезе в сила от ранния следобед днес.

Светофарната уредба в локалното пътно платно вече с приоритет пропуска идващите от Околовръстен път в посока "Младост".

Екипи на КАТ – Пътна полиция ще съдействат за регулиране на движението и облекчаване на трафика, обещават от общината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Тик Так

преди 6 години

Хора в София ремонт се прави в ПЕТЪК и ПОНЕДЕЛНИК за да видят всички че се прави нещо иначе как ще разберат че има ремонт. Жалко е но това е факт. Не се мисли за хората а се мисли как да се покаже и всички да разберат макар и болезнено че се прави ремонт и да се източат пари от фондовете. Кражбата няма да спре. Ремонт на пътя се прави на изходна лента в ПЕТЪК а на входна в ПОНЕДЕЛНИК правило на герП!!!

32

Анонимен

преди 6 години

като правиха предната година моста до ИКЕА бе същото, заградени 2 ленти, всеки ден различни, тъкмо научиш че лявата е спряна и то днеска правят дясната.Естествено пуст работник не виждаш там нито сутрин нито вечер.Отделно защо се прави околовръстно точно в петък?? да го почнат в неделя, като трафика е понижен в нея посока...

31

alf

преди 6 години

и преди селски скок нямаше околовръсто открай до край и сега пак няма

fallback