33

Тик Так

преди 6 години

Хора в София ремонт се прави в ПЕТЪК и ПОНЕДЕЛНИК за да видят всички че се прави нещо иначе как ще разберат че има ремонт. Жалко е но това е факт. Не се мисли за хората а се мисли как да се покаже и всички да разберат макар и болезнено че се прави ремонт и да се източат пари от фондовете. Кражбата няма да спре. Ремонт на пътя се прави на изходна лента в ПЕТЪК а на входна в ПОНЕДЕЛНИК правило на герП!!!

32

Анонимен

преди 6 години

като правиха предната година моста до ИКЕА бе същото, заградени 2 ленти, всеки ден различни, тъкмо научиш че лявата е спряна и то днеска правят дясната.Естествено пуст работник не виждаш там нито сутрин нито вечер.Отделно защо се прави околовръстно точно в петък?? да го почнат в неделя, като трафика е понижен в нея посока...

31

alf

преди 6 години

и преди селски скок нямаше околовръсто открай до край и сега пак няма

30

Анонимен

преди 6 години

Всички от всичко разбират тук.А всъщност не могат нищо

29

Анонимен

преди 6 години

Който не харесва София - марш в Москва

28

Дзивко

преди 6 години

Не бе хора, просто не се мисли грам, Орлов мост е в ремонт, ако искаш да го избегнеш, на 4ти километър е изрязана настилката, а след това Шипченски проход е в ремонт и на едно платно, сега и околовръстното..., то хубаво ремонт ама малко планиране преди това

27

Анонимен

преди 6 години

Комунистите за 55 години не построиха метрото и магистрали... само за 6 години София има метро, а държавата разполага с магистрали!

26

Йорданка Фандъкова

преди 6 години

Строим качествено и спазваме всички противопожарни наредби по поръка на Борисов. Моля гражданите за още малко търпение и ще отпушим всички тапи. До една максимум две годин и и сме готови

25

Анонимен

преди 6 години

Нов път за 2 часа не се строи!Фандъкова опаса София с нови магистрали, обходни, тангенти, метро... но вие все сте недоволни...Постройте път вие, хайде де ;)Станете кметове, министри... ама нямате мозъка за това, нали ?

24

Анонимен

преди 6 години

Много се радвам като се ядосвате на собствената си глуупост :)))Всички вие правите задръстванията, но винаги обвинявате друг ;)Наистина българина няма грамче мозък в главата си... пък уж европеец, кара лъскава 20 годишна кола :)

23

Анонимен

преди 6 години

Искате европейски улици, но ума ви е като нажруснаци...Няма как да стане!Отивайте в Подмосковието - там няма пътища, няма и ремонти на пътища, но няма и коли и задръствания - супер, нали ?Отивайте в Русия ;)

22

Анонимен

преди 6 години

Какво ми парадирате и се правите на яката работа всеки път когато ремонтирате пътищата ни, че това е било незнам си ква технология.... абеее вие ебавате ли се, кви сте вие бе..Оправяйте пътищата!!

21

Анонимен

преди 6 години

И да приложите видяното, некак си бате, нормално

20

Анонимен

преди 6 години

Еи, пичове от апи, мапи, и подобните ви държавни псевдо агенции, защо не организирате командировка в 3-4 европейски столици, или голями градове с голям трафик, знаете ги кои са, да ви платиме транспорта и хотелите, със сигурност тук ще има хора, които биха се ангажирали и платили (въпреки, че всичко е платено от нашите данъци), сумата не е много голяма за около 2 седмици, да видите как се случват нещата НАИСТИНА, в Европа и в EU, в континента и институцията, за която претендирате че сте част!

19

Пипи

преди 6 години

Тия от общината им е малко да ги провесят през моста, който ремонтират с нула работници.

18

Анонимен

преди 6 години

Раздвижете се, курници, скапани, защо се ебавате с хората, апи, мапи, кви сте вие бе, крадци и небрежници? Оправяйте пътя, каква е тая свинштина, каква европа, какви закони, какво е това безобразие?!

17

Гражданин

преди 6 години

От два дена минавам от там и досега не съм видял някой да работи! Някой явно усвоява Евросредства като пише, че се работи много усърдно!

16

Анонимен

преди 6 години

До нас изграждат нова къща , 15 работници идват с 15 коли . Постоянно реват , че.не им стигат парите !

15

Анонимен

преди 6 години

Едно време всички ходехме с градския транспорт на работа , сега всеки иска с кола .Най - достъпно и лесно в бг. е да се купи кола ! Всеки к-е-леш и всяка к-ифла след.у-ще веднага се качват в кола( повечето 20-годишни дръгели) !

14

Окомер

преди 6 години

Терористичната клетка в столичната община съсипва нерви, бензин и въздух по ефективно от ИД. Няма синхронизация на светофари, ремонт с максимални затруднения за обществото.