Снимка: архив Булфото
fallback

Жена е с опасност за живота след като мъж я ударил с брадва в София.

До саморазправата се стигнало след разпра на ул. "Хан Кубрат" в малките часове на нощта. Сигналът за инцидента бил подаден в полицията около 4:25 ч.

На адреса незабавно били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Според първоначалните данни мъжът и жената се скарали.

Жената, на 48 години, веднага била откарана в болница, където е настанена с опасност за живота.

След издирвателни мероприятия бил заловен и насилникът - 33-годишен мъж от София.

Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около инцидента продължава в рамките на образуваното досъдебно производство, под надзора на прокуратурата, съобщиха от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

до тц 36

преди 6 години

Още по- объркано го правишНе е в Лозенец, а в Надежда до гробищата на Бакърена фабрика.Даже не е сигурно , че хората, за които говорят са нечий "електорат". Там има доста копторчета, в които живеят алкохолизирани нещастници без етнос

32

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен26Да,такива кандидати като тебе дал Господ.Заради вас човек не може да си паркира колата след работа.Да не говорим как си захвърляте автомобилите-на метър от бордюра,на диагонал,на ъгъла на бордюра,насред кръстовище.Писна ми !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

Korean soup

преди 6 години

До 31 Тц.... объркал си се, това е Лозенец и там са само червени бабички. Най ми е смешно като пишат наизуст някакви хора, дето понятие си нямат кое какво е, защо е и къде е. Ей така за спорта да плюят. Къде е ул. "Хан Кубрат", къде е Модерно предградие - делят ги поне 5 км.

fallback