Кадър: Facebook
fallback

Млад мъж рита възрастна жена на спирка в столичния квартал "Люлин". Поредната проява на улична агресия се разиграва пред очите на десетки пътници в тролейбус №7.

За инцидента стана ясно от кратко видео, качено в групата "Видяно в София" във Facebook.

От публикацията не се разбира каква е причината за ритника, но в коментари под нея се разказва, че до насилието се стигнало след като възрастната жена направила забележка на мъжа да не стои на вратата на тролея.

Oще по темата

Дали това е истинската причина или не от видеото не става ясно.

На клипа се вижда, че насилието става пред очите на дете, за което в поста се твърди, че е дъщеричка на насилника.

На видеото се вижда и че друг млад мъж се притичва на помощ на възрастната жена и избутва насилника, който продължава да се държи агресивно. И младо момиче се опитва да помогне на жената.

Видеото се появи и в групата "Люлин“. Под него потребителите спорят дали е възможно жената сама да е провокирала насилието.

Според повечето от коментарите, каквото и да е станало, има много други начини, по които да се реши проблемът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

155

ИСТИНАТА

преди 6 години

До мъжНИЩО НЕ ДЪЛЖИМ НА ЖЕНИТЕ!!! Те дължат всичко на мъжете - всичките изобретения са измислени от мъже, всичките сгради са построени от мъже, всички държави са създадени от мъже. От къде на къде дъртата глупачка ще прави забележки на мъже ?

154

Judge

преди 6 години

Анонимен, при първа възможност върви на психолог, докато не е станало твърде късно. Ти си малтретиран като малък и го знаеш много добре. Има достатъчно добри психолози в България, които могат да ти окажат нужната подкрепа. Успех :)

153

nina

преди 6 години

#170За съжаление #170,всички ние несъзнателно или не,копираме поведението на родителите си.И даваме пример с нашето поведение на децата си.Мъжът от видеото вероятно не се е родил такъв,но ако е раснал в семейство,където психическият и физически тормоз е бил ежедневие-всички виждаме резултата.За него това поведение е норма,най-вероятно той от своя страна подлага семейството си на такъв тормоз,така това малко дете също ще израстне или като жертва,или като насилник един ден...Насилието ражда насилие,не възпитава ценности.

fallback