155

ИСТИНАТА

преди 6 години

До мъжНИЩО НЕ ДЪЛЖИМ НА ЖЕНИТЕ!!! Те дължат всичко на мъжете - всичките изобретения са измислени от мъже, всичките сгради са построени от мъже, всички държави са създадени от мъже. От къде на къде дъртата глупачка ще прави забележки на мъже ?

154

Judge

преди 6 години

Анонимен, при първа възможност върви на психолог, докато не е станало твърде късно. Ти си малтретиран като малък и го знаеш много добре. Има достатъчно добри психолози в България, които могат да ти окажат нужната подкрепа. Успех :)

153

nina

преди 6 години

#170За съжаление #170,всички ние несъзнателно или не,копираме поведението на родителите си.И даваме пример с нашето поведение на децата си.Мъжът от видеото вероятно не се е родил такъв,но ако е раснал в семейство,където психическият и физически тормоз е бил ежедневие-всички виждаме резултата.За него това поведение е норма,най-вероятно той от своя страна подлага семейството си на такъв тормоз,така това малко дете също ще израстне или като жертва,или като насилник един ден...Насилието ражда насилие,не възпитава ценности.

152

nina

преди 6 години

#169За мен не се тревожи,имам си прекрасно семейство.Тревожи се за себе си,защото такъв коментар може да направи само един много нещастен човек.Жал ми е за теб.

151

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 169Тоест, ако някой ме изнерви, но защото съм с една глава над всички, тренирал съм и са ме били 15 години, мога да му извия връта, да му се изпикая на главата и да си тръгна ? И това ще е естествена реакция ?Ти не си в грешната година. Ти си в грешната ера.

150

Анонимен

преди 6 години

До ninaЕй *** бездетна ! Бездетна си защото Господ е решил, че *** като теб не трябва да има деца !

149

Анонимен

преди 6 години

До ПартизанкатаШматко, утре *** в зоопарка и влез в клетката на лъвовете. После твои последователи ще коментират в нета, че котките са се държали некавалерски с теб.Мъжа е тестостеронна бомба. Не се гъбаркай ако ти е мило здравето и живота.

148

Анонимен

преди 6 години

До ninaФригидна бездетна и неука селяндурка си. Пипай си котето докато ръсиш простотии !

147

Партизанката

преди 6 години

Простаци, как може да има оправдание, че я е ритнал? Все едно да ми твърдят, че оня шведски *** ритнал камериерката заслужено. Как може да се защитават такива *** и ***? Утре ще ритнат вашата дъщеря или майка, гарантирано. Какво ще дрънкате тогава?

146

Анонимен

преди 6 години

Bulgarin li e

145

nina

преди 6 години

#164Бабата е направила забележка на бащата,предполагам съвсем безобидна.Никъде никакъв живот не е застрашаван.Каквото и да е казала,няма оправдание физическата агресия.А фактът,че този баща се държи така на улицата с възрастен безпомощен човек...не искам и да си представям как се държи в къщи със семейството си.И друго-#164 Баща на мясотот на тази старица утре може да бъде твоята майка-можеш ли да си го представиш?

144

Баща

преди 6 години

До ninaЗащо й е посегнал, точно защото са застрашили здравето (и/или живота) на беззащитното му 3 годишно дете. КОЙ НОРМАЛЕН ВЪЗРАСТЕН ПОСЯГА БЕЗПРИЧИННО НА ЧУЖДО 3 ГОДИШНО ДЕТЕ??? Затова е МЪЖ да пази децата и семейството си!

143

nina

преди 6 години

#160,#157Отговорът ми на тъпият ви коментар е доста възпитан,но виждам,че е улучил десятката.Колкото до гаменско поведение,то се вижда на видеото,което коментираме.Нещо ви е сбъркана и ценностната система,драги #160.

142

Жена

преди 6 години

Не виждате ли какво се случва по пътищата! Мъжете се избиват от гордост и простотия. Всеки се мисли за уникален шофьор, псуват се , обиждат се и се бият. Вие сте седнали да коментирате, че са ритнали възрастна жена. Та те така си избиват комплексите! ( Не слагам всички мъже под един знаменател). Говоря, за голямата българска простотия.

141

мъж

преди 6 години

Уважаеми дами,По презумция мъжете ви дължим уважение, толерантност и любов. Но, мъжа не е обобщен образ. Има ***, има злоупотребяващи с психоактивни вещества.Нивата на тестостерон у нас са високи.Презумцията не Ви осигорява безусловна защита срещу виктимно поведение.Насойчиво Ви препоръчвам да избягвате всякаква комуникация с пияни, надрусани или просто изнервени индивиди от мъжки пол с ниска култура и слабо ниво на волеви задръжки.Понякога забравяте, че сте дами и отстъпвайте.

140

Анонимен

преди 6 години

До ninaЗа размера коректна информация може да ти даде ***. А за подобни просташки коментари, направени на живо пред неподходящ мъж вероятноста да те пребият е реална. Препоръчвам ти да ограничиш гаменското си поведение единствено пред монитора.

139

каунь

преди 6 години

До 156О, доста бой съм изял докато се науча да се държа антивиктимно. Това става с годините и натрупания опит. Но, на първо време човек трябва да осъзнае, че света не се върти около *** му. Да бъде толерантен и деликатен. Да, съдбата е Господева работа, но не трябва да дърпаме дявола за опашката.

138

nina

преди 6 години

#157От коментара би става ясно,че и при вас има комплекс,предполагам размера на мъжественноста ви?

137

Анонимен

преди 6 години

Жените от всяка възраст трябва да знаят, че ако дуднат и обиждат мъж има вероятност да ядат бой. И след като са им напукали кестена да мрънкат - ама как така, какъв мъж е, какъв кавалер е, не знае ли, че жена и с цвете не се удря ... няма голяма полза. Е, освен ако съзнателно провокират понеже им харесва да играят многострадална Геновева.

136

Анонимен

преди 6 години

До кауньАко някой те нарита теб, че си го погледнал по начин, който не му харесал, защото е станал накриво сутринта, да се надяваме, че се все тази позиция ще поддържаш