Снимка: visualhunt.com
fallback

Столични криминалисти задържаха шестима участници в кражби на кабели и метални части от две халета в района на кв. "Подуяне", съобщиха от МВР.

Вчера е подаден сигнал за извършено престъпление на ул. "Майчина слава", след което е започнало разследване.

Тази сутрин към 09:00 ч. е сигнализирано за аналогична кражба в съседно помещение. Веднага на място пристигнали полицаи, които забелязали на ул. "Стоян Попов" две каруци, натоварени с метални отпадъци и кабели. В тях пътували група от мъже и жени.

Когато забелязали униформените, те започнали да хвърлят по тях и по служебните автомобили метални отпадъци. При оказаната съпротива е ранен в ръката единият от полицаите, на когото е оказана медицинска помощ.

Униформените произвели два предупредителни изстрела във въздуха със стоп патрони. Част от пътуващата група успяла да избяга. Задържани са обаче шестима мъже и жени на възраст между 20 и 30 години - всички те са криминално проявени.

Единият от тях – с 95 криминални регистрации и осъждан, е пострадал, оказана му е медицинска помощ.

По случая е образувано досъдебно производство. Предприети са действия по издирването на останалите участници в престъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

пенко

преди 6 години

В САЩ се обръщат към съдята с -"Ваша чест!"- -Ръководи делото и определя наказанието ,но не определя ВИНОВНОСТ !!!!! Народът чрез своите ИЗБРАНИ съдебни заседатели- КАЗВА! : В И Н О В Е Н или НЕВИНЕН !!!!!! Не един- а и други български П.д....ч..та / дори и по телевижъна/плямпат: "Това в Бг е неприложимо" !!! Народът ни -не бил дорасъл!!!Никога не е късно да ликвидираш прокурор или съдля в днешната българска "съдебна " система !!! Те са приели да МЪРСУВАТ !!!

26

пенко

преди 6 години

Разхожда се човек . Две момчета го нападат ,ритат ,бият и му вземат телефона ! Великите ни ПОЛИЦАИ/без ирония/ ги хващат!!! А съдльото-"съдля" /неизбран от никого-СПОРАЗУМЯВАЩ СЕ със всеки ГАД / "- ОТСЪЖДА" 2 ГОДИНИ УСЛОВНО!!!В живота си дотук-съжалявам за едно : Нито един от "съдльовците " не посмя да ме мотивира !!! Щях да започна от децата му,майката му и целия му род !!!Няма по -вредно нещо за България от съдльовската ,***...., ***.... и високо платена СГ.Н !!! Споразумяват се и с педоф!

25

Анонимен

преди 6 години

"Единият от тях с 95 криминални регистрации и осъждан"Само в БЪлгария, убиваш и си отиваш удома.

fallback