Снимка: МВР
fallback

Установена е майката на изоставеното бебе в София, информира МВР.

Както по-рано бе съобщено, бебе беше намерено в детска количка в столичния квартал "Младост". За инцидента на тел. 112 сигнализира жена.

Жена съобщила, че чула продължителен силен плач и намерила бебето, което било в детско столче, с бебешко шише вода и пакет с детски храни. На място веднага бяха изпратени полицейски патрул и екип на Спешна помощ. Лекарите установили добро общо състояние на детето. То беше настанено в неонатологията на "Специализирана болница за активно лечение по детски болести - проф. д-р Иван Митев.

Полицейските служители правят оглед на мястото, където е намерено бебето и разпитват свидетели. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Незнайко

преди 6 години

Ами, при ГЕРБ е така. Майки изоставят децата си. Сигурно защото са много богати? Нали така казват "работодателите" в България?Ей сега преди малко го слушах един такъв оял се "работодател". По-точно червен бандит. За нас вика, най-важни са хората. Тези, които работят вика за "бизнеса".Ми като са ви най-важни хората, тогава защо ви бягат в чужбина бе, другарю?Защо бягат на Запад, а? В това число и мои бивши колеги?Ама комунистите си умрат да наричат другите че са "комунисти"!

28

Късмет

преди 6 години

Прекрасен бебо. Бог да се смили и да те закриля малко ангелче.Дано те спохожда само щастие!!!!!!

27

Неа

преди 6 години

Където и да го беше оставила , освен в соц.дом са длъжни да я издирят . Може би коментарите са от гледна точка безопасността на детето ... но .... все пак дали е направила всичко преди да реши да го остави ? Няма ли роднини ?

fallback