Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Убиецът на красивата студентка Виола Стефан Станев е наръгал съкилийника си с химикалка в окото. Бруталният инцидент се е разиграл преди около една седмица, твърдят от прокуратурата, цитирани от "Телеграф".

Oще по темата

Новината потвърждават и служители от ареста на бул. "Г. М. Димитров", където е настанен Станев.

Той беше задържан в края на миналия месец, само ден след като закла приятелката си, опита да й отреже главата, а накрая метна одеяло и плюшена играчка върху трупа й.

"Станев неистово се опитва да се изкара невменяем, а той просто е един обикновен наркоман, който разбира всяко свое действие. Явно, за да засили това внушение, преди седмица започна да буйства жестоко", разказват служители на ареста.

По думите им убиецът първо се скарал със съкилийника си, след което взел химикалка и я забил в окото му.

Мъжът буквално припаднал от болка и бил откаран в болница. Все още не е ясно дали ще загуби зрението си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

Анонимен

преди 6 години

"По-време на милицията този щеше за е от биещите"По време на милицията нямаше наркомани, мойто момче, а роми и всякви там хулигани и буйстващи *** бяха вкарани в правата пътика. А такива като тоя психопат нямаше тогава да му изкарат "здравни" и да го изкарат психопат, а щяха направо да го обесят в Името на народа и Народната власт. Затова бандитите се скатаваха, а народът живееше сигурно. Майтап, майтап, ама това си е живата истина. Не ври, хохол.

86

Stefko 88

преди 6 години

парави всичко това защото го е страх от затвора а така се опитва да се изкара супер жесток и хладнокръвен пеихопат и да всее страх у бъдещите си насилници ,но както е казал народа ... дyпe да му е яко в буквален смисъл !

85

Теди

преди 6 години

Междудругото прабаба ми за един лош човек беше казала на майка му- Камък да беше родила вместо него. Бих повторила думите и в случая.

fallback