87

Анонимен

преди 6 години

"По-време на милицията този щеше за е от биещите"По време на милицията нямаше наркомани, мойто момче, а роми и всякви там хулигани и буйстващи *** бяха вкарани в правата пътика. А такива като тоя психопат нямаше тогава да му изкарат "здравни" и да го изкарат психопат, а щяха направо да го обесят в Името на народа и Народната власт. Затова бандитите се скатаваха, а народът живееше сигурно. Майтап, майтап, ама това си е живата истина. Не ври, хохол.

86

Stefko 88

преди 6 години

парави всичко това защото го е страх от затвора а така се опитва да се изкара супер жесток и хладнокръвен пеихопат и да всее страх у бъдещите си насилници ,но както е казал народа ... дyпe да му е яко в буквален смисъл !

85

Теди

преди 6 години

Междудругото прабаба ми за един лош човек беше казала на майка му- Камък да беше родила вместо него. Бих повторила думите и в случая.

84

Анонимен

преди 6 години

Психиатрията в Ловеч е в пъти по-зле от затвора. Но защо наркоман в абстиненция склонен към тежко насилие е затворен с друг, който и да е той.

83

до да

преди 6 години

Отдавна в САЩ, както би следвало да напишеш, понеже Америка е континент, смъртните присъди не се изпълняват на ел. стол! Не се изпълняват и моментално, защото докато се потвърди на последна инстанция след обжалвания от адвокатите, минават над 10г. Така че по-спокойно!

82

До ODESSA

преди 6 години

хе-хе мислиш ли че този ще го уплаши някакъв бой? Спасението от него е само едно - приспиване със спринцовка.

81

Анонимен

преди 6 години

До ODESSAПо времето на милицията този щеше да е от биещите!

80

Теди

преди 6 години

Документален филм озаглавен примерно" Български психопат "- имаме готов сюжет. Междудругото тоя ако го пуснат след време Бягайте много надалеч от него, ако го видите защото после...

79

От холивуд

преди 6 години

Тоя ни требе за един филм на ужасите. Ще стане блогбъстър.

78

Боко Тиквата

преди 6 години

Абе пуснете човека не виждате ли че не с всичкия си. Според законите на демокрацията той не е виновен за състоянието си.

77

Теди

преди 6 години

Постъпете с него по същият начин както той със жертвите си - съкилийника, стопаджиите и Виола. Око за око-зъб за зъб както казват хората и то неслучайно го казват.

76

Теди

преди 6 години

Родителите му са също виновни че са отгледали такова чудовище .

75

Анонимен

преди 6 години

Не виждам защо нападател човека. Щом религията му позволява да извърши стореното кои сте вие, че да го съдите?

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63 И ти ли си на хапчета..... и теб трябва да съдят

73

П.Низамов-Перата

преди 6 години

До П.Низамов-ПератаС вас съм. С кеф бих му извадил дрба на тоя симпатяга. Дано никога не го виждам на улицата. Да си знае като го пуснат. Крий се Червейченце КРИЙ СЕ.... ,че като приключа с теб собственната ти МАМА ще те върне и ще твърд че ти не си това.....

72

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимавате с утайките на обществото.Някакви Цигулки, Стефановци и прочие.Няма нищо случайно в това,което се случва и на двамата. Въпреки жалките усилия на хората,естествения отбор действа. Природата се освобождава от генетично увредените и непълноценни индивиди. Това е необходимо за да може вида на оцелее.

71

да

преди 6 години

В Америка този ще бъде сложен на електрическия стол моментално

70

bluesky1

преди 6 години

Разбира се, че това е ново престъпление, за което също трябва да бъде съден. Освен това престъплението е тежко, жестоко по характера си, свързано с причиняване на неимоверна болка и страдание на жертвата. В нормална държава, само за това престъпление може да отнесе десетина годинки..... Този не е луд, напротив, много добре разбира какво върши и какви са последствията от извършеното! Трябва му доживотен без право на замяна..

69

Анонимен

преди 6 години

До до 63Амин..!

68

Анонимен

преди 6 години

Като е луд,защо милицията го слага в килия с друг човек.Да видят как се вадят очи?!