Снимка: архив, Булфото
fallback

Мостът "Чавдар" се затваря за ремонт от столичните квартали "Хаджи Димитър" и "Левски" в посока центъра на София. Движението до края на август ще се извършва по новата част на моста, която беше ремонтира преди 6 години.
 
Столична община е заделила близо 3,7 млн. лева за обновлението на участъка.

"Започва цялостната реконструкция на стария мост "Чавдар", така както беше залегнала в програмата. Мостът ще бъде затворен до края на август най-късно, за да бъде цялостно реконструиран", съобщи кметът Йорданка Фандъкова, цитирана от "Дарик".
 
"Мостът не е реконструиран откакто е построен. Движението ще се осъществява по новия мост "Чавдар", двупосочно, той е в добро състояние", уточни още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

Това нещастие Фандъкова, е монтирана ни от Будализов с една цел, да се краде от бюджета на София. Тя толкова простотии направи, толкова решения взети в интерес на крадци, некачествени ремонти, слугинаж, разби София.

5

Факт

преди 6 години

Тъжното е, че до година след "ремонта" на Фандъкова, моста ще е много по-зле, отколкото е сега - без ремонти, откакто е построен.

4

Пеевски

преди 6 години

Така така.. следващата година ще ремонтирам Дондуков пак, а след 2 ще го разрушим, за да прекараме метро, после пак ще го ремонтираме.. Добре, че Боко е на власт да има работа ;) и не забравяйте да търкате билетчета от Лафка. Ай честито ново -стато правителство!

fallback