Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Кметът на столичния квартал "Младост" Десислава Иванчева няма да подаде оставка.

"Всеки има собствено мнение. Двама души са споделили нещо в пространството и са иззели функцията, че са представители на инициативни комитети. Ние ще останем гражданско общество въпреки спънките и отрицателния пиар. Единствената ми ахилесова пета са гражданите", коментира Иванчева пред Нова тв.

Oще по темата

Инициативният комитет, който издигна кандидатурата на кмета на столичния квартал "Младост" Десислава Иванчева, оттегли вчера подкрепата си за нея.

Напрежение събуди и подадената в понеделник оставка от заместник-кмета Никола Вапцаров, който обяви решението си да напусне от пост във Facebook.

От инициативния комитет обясниха, че се чувстват подведени от жаждата за власт на Иванчева. От това, че е казала, че има нужните качества и ще се справи с позицията, а с работата си до момента показва точно обратното.

"Има поредица от причини. Няма конкретна, която да е по-силна от останалите, защото за мен всички са фрапантни. Некоректното отношение към хората, които работят в администрацията; шпиономанията; тършуването нощно време в кабинетите им; сменянето на ключалки; гоненето им без причина и други", обясни Вапцаров.

Тя отрече да е правила нощни проверки на своите подчинени и заяви, че няма да подава оставка.

Стефан Марков от Столичния общински съвет, който също иска оставката на Иванчева, заяви, че е време тя да започне да работи и да се справя с проблемите.

Той коментира, че родители и директори на детски градини са я търсели заради проблеми с течове, а тя се е заключвала в кабинета си.

Хората, които застават зад Десислава Иванчева, коментираха, че тя е от малкото хора, чиито ръце политическите партии не могат да извиват. Жена, която се е опряла на системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Пешо

преди 6 години

Най после някой който не влиза в схеми и не се подава на манипулации! Не била образована?Тези в парламента да не би да са,че даже има и депутати с присъди В.С и Ц.Ц и В.Магарешки следствен за хулиганство и причиняване на телесни повреди!

12

до 9:

преди 6 години

Малииии, за тоя жабок марешки пък хич не дрънкай, този е такъв ***, че няма на къде!! И майка си, и вас ще продаде! Знаем го във Варна!!

11

Жоре Трабанто

преди 6 години

Младост никога не е бил по-мръсен и обрасъл с трева откак тази едноклетъчна *** стана кметица...

fallback