Снимка: архив "Булфото"

Общественият съвет на "Дружба 2" обяви пълна подкрепа за кметицата на "Младост" Десислава Иванчева и обяви, че тя може да разчита на хората от квартала. Дружбенци дават доверието на фона на остри критики към Иванчева от нейни доскорошни съмишленици.

Вчера един от заместниците й подаде оставка и я призова да направи същото, а по-рано днес инициативните комитети, които я издигнаха за кмет, оттеглиха доверието си от нея. Техни представили упрекнаха Иванчева, че е некомпетентна и че е предала каузата им, защото не е направила нищо срещу застрояването на района.

Още по темата

"Не може шепа хора да говорят от името на цял квартал, и то без никой да им е дал право за това", коментира д-р Николай Георгиев от Обществения съвет на "Дружба" 2 в позиция, изпратена до медиите.

Той нарече противниците на Иванчева "неизвестни граждани от столичния район "Младост". Според него кметицата работи за обществени, а не за частни интереси и това вероятно пречи на някого.

"Иванчева може да разчита на пълна подкрепа от страна на гражданите и то не само в район "Младост", но и на тези от "Дружба", категоричен е Георгиев.

Той допълни, че Десислава Иванчева трябва да продължи да работи за истинските и достойни граждани, а не за шепата анонимници, които се опитват да правят интриги.

Утре 14-ти юни от 19:00 часа по време на протеста за затворения път между "Дружба" 2 и "Дружба" 1 ще бъде направена и акция в защита на Десислава Иванчева.

Дружбенци ще запишат видеа с послания за подкрепа на кмета на район "Младост", обяви още д-р Николай Георгиев от Обществения съвет на "Дружба" 2.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase