fallback

Общ преглед
Ден преди Великден служители на пето РПУ в София провериха за нелегални търговци на пазара зад театър "София". 

Тържището известно като "хайван пазар" е известно на столичани като място, откъдето всяка събота могат да се намерят живи животни, месо и млечни продукти, както и домашни ракия и вино.

Въпреки празничния ден сергиите бяха препълнени със заешко, конско и телешко месо, прясно мляко, кашкавал, яйца, козунаци, както и живи зайци и кокошки.

Органите на реда съставиха няколко наказателни постановления на нередовни търговци въпреки техните протести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

куре

преди 7 години

спрете да колите беззащитни агнета бе варвари,нали много плюехте че мюсулманите колили много кочове,малко агне е това бе кви са тези измишльотини дето вярвате.

5

Анонимен

преди 7 години

Тези търговци не са незаконни тези търговци произвеждат био продукция която на територията на Мутрите е забранена със закон. Нямате право да пазарувате нито да продавате чиста продукция. Имате право да купувате от мутрите ГМО продукти и ментета. Имам приятел в лаборатория и му занесох от магазините на мутрите сирене кашкавал мляко боза пасти козунаци и какво си мислите че установи? На 100 % са правени с менте продукти. Или иначе казана с химия. Не купувайтеу химия тровят ви бавно но сигурно.

4

БГ стимул

преди 7 години

Ей така, под европейско-хамериканска диктовка се унищожават дребните предприемачи и производители.Вместо местната власт да им съдейства - да изгради подходящи условия за съхранение и продажба на продукцията на тези хора, да им осигури навременен здравен и санитарен контрол, да ги стимулира да работят по правила за създаването на чиста и качествена продукция, администрацията в лицето на държавата по най-лесния за нея начин и услужлив за чуждите вериги, ги глобява и ги прави длъжници на държавата

fallback