fallback

Общ преглед

На днешния 8 март в София върви тематично шествие в защита на правата на жените.

Десетки дами се събраха, за да кажат, че държат на своите права и няма да се откажат от тях.

Те обясняват, че макар вече да имат равни права, все още има политици и в България, които мислят прекалено патриархално и правят крайно сексиски изказвания, дори от парламентарната трибуна.

Жените настояват да няма разлика в заплащането между двата пола, както и да се спре домашното насилие, като то се криминализира.

Още новини от България и света четете на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

От 6 години съм с мюсюлманка. Е, направо се родих братче. Прибирам се - манджата сготвена, почистено, изпрано. Жената не кръшка, няма и как. Тук не е като в развратна България, я кръшне да му мисли. Бой и на улицата. Не като в любима България, изневерява и после даже ти взима къщата, колата, децата. Трябва да си мазохист да се хванеш с феминизирана ***. Съжалявам за острите думи.

11

Аз

преди 7 години

Като гледам коментарите на "мъжете" по-долу стоя и си мисля... То вярно, че в България останаха малко "истински" жени, но и мъжете сте останали стадо импотентни комплексари. Я вместо да разсъждавате за правата на жените, кажете на мама да ви налее по една ракия и да ви направи по една шопска и се скрийте обратно в бокса на бащината гарсониера да изгледате някой мач. Понеже от вас друго не става.

10

Българин

преди 7 години

Бъдещето не е на жените и на феминистките. Бъдещето където жените не си знаят мястото и са феминистки е след изригване на вулкан залял града.Последствията са ясни. За бедственото положение на България през 2017 година в по-голяма степен са виновни българките тотално загубили своята реална ориентация и място в социума-превърнали се в съвременни псевдо-про-стит-утки *** развратени *** нямаши майчини женски инстинкти и уважение към мъжа

fallback