Кадър: "Нова телевизия"
fallback

Драмата с "Топлофикация" в София остави и Окръжна болница без парно и топла вода. В здравното заведение минаха на духалки, печки и климатици.

Причината е огромната авария, която държи на студено хиляди софиянци от неделя.

Oще по темата

В болницата се опитват да се отопляват с климатици, духалки и на електрически печки. Кризисна ситуация още не е обявена.

Кметът на София Йорданка Фандъкова поиска прокуратурата да се заеме със случая, за да установи дали това е престъпна небрежност, или умишлен саботаж.

По-рано кметицата каза, че ще настоява всички абонати, които не са имали парно и топла вода 48 часа, да бъдат компенсирани.

Заради проблемите беше обявена и частична дървена ваканция. Оказа се обаче, че без топло са и класни стаи в райони, в които няма драма с парното.

Така например в столичното 31 училище в "Слатина" денят започнал с температура от 15 градуса. Наложило се директорът да намали часовете до по 30 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

Ей затова никаква вяра в "прогреса" няма да има и хората няма да повярват някой друг да се грижи за собственото им добруване. На вълка вратът му е дебел, защото сам си върши работата. Нека аз да си имам печка на дърва, пък нека да ми пука в какви схеми пак е влязла "Топлофикация". Съветвам всички българи да започнат да разчитат все по-малко на такива бандити и да се опитват да са самостоятелни. Иначе всеки път ще страдат заради грешките на шайка разбойници.

12

Соцялно слаб депутат

преди 7 години

Зимата свьрши бе,закакво ви е парно?

11

АTAKICT

преди 7 години

До Анонимен САМО ТОВА Е СПАСЕНИЕТО---РЕВОЛЮЦИЯ ПРИМАХВАНЕТО НА ЕДНА СИСТЕМА СТАВА САМО С РЕВОЛЮЦИЯ ДРУГ ПЪТ НЯМА

fallback