Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Общ преглед

Сигнал на "Спаси София" за неизчистени контейнери в центъра на столицата. В интернет се появиха снимки на кофите за смет, преливащи от боклуци, които се смесват с топящия се сняг. Проверка на Bulgaria ON AIR обаче показа, че днес те са празни, макар и около тях да не блести от чистота.

Някои от отпадъците, като клони на дървета например, спадат към едрогабаритните, и за тях има отделен график на изнасяне, обясниха от Столичната община.

Междувременно на бул. "Витоша" с пълна сила тече изчистването на снега. Движението се извършва нормално, макар че и днес критики от страна на гражданите не липсваха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

Само Витошка да беше?!

12

Дзъ

преди 7 години

София тъне в невиждана м ъ р с о т и я. Няма друга такава столица в Европа. *** т а е целогодишна. С миенето на бул. България и Солунска през април се изпълнява годишния план на концесионерите и това е... май при Вълка беше по- чисто

11

Ние от община Витоша

преди 7 години

имаме рекорд. 32 дни без да бъде извозен *** от кофите по улиците в кв. "Радин дол", община Витоша, гр. София.Извозиха го на 30 декември, 2016г. за последно , след това кофите преливаха в продължение на целия месец януари и бяхме принудени да ходим с колите натоварени с *** до други квартали. Внезапно на 31 януари2017 мина камион за събиране и извози сметта. Сега гадаем дали следващото извозване ще е в последния ден на февруари.Никога повече Фандъкова, никога повече ГРОБ !

fallback