Кадър: Facebook
fallback

Клип, на който униформени се държат грубо с младеж, разбуни социалните мрежи.

Почти веднага след това служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов разпореди на главния секретар на МВР извършването на незабавна проверка във връзка с видеозаписа. На него се вижда мъж, облечен в униформа, да упражнява насилие, там са и негови колеги.

В рамките на проверката ще се изясняват всички факти и обстоятелства около случая.

Видеото е заснето от шофьор, станал случаен свидетел на инцидента. Жената, която го публикува в профила си в социалната мрежа, свали много бързо клипа, както и текста към него, който гласеше:

"Точен час на действието - 13:45 ч. Точно местоположение на действието - пред Макдоналдс - НДК (пред Моста на влюбените)... Светна зелено и се наложи да тръгна, но малтретирането на момчето продължи още по-брутално...

Моля споделяте, белким някой шеф си познае подчинените и ги понакаже, обяснявайки им, че дори да е откраднало нещо, момчето не трябва да бъде малтретирано! Да спрем операция "мъж"!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Тъп ли си?

преди 7 години

До king_for_a_dayТова е цитата от фейсбук, умнико!Авторката на статията го е приложила, за да запази интегритета на публикацията и текста към видеото.

60

king_for_a_day

преди 7 години

Веселина Йорданова, ти статия ли пишеш или се пазариш за цената на картофите на Женския? Какво е това "белким", що за елементарен език? Нарочно ли използвате турцизми и диалекти за да се правите на интересни, или просто толкова си можете?

59

тити

преди 7 години

тази жена защо не снима клип в къщи как е малтретират, и защо медиите формират обществено мнение за едни наркомани който трябва да са на едно топло местенце.

fallback