Снимка: архив Булфото
fallback

Таксиметров шофьор блъсна майка с дете и избяга. Инцидентът е станал до бл. 513 в столичния квартал "Люлин".

Виктория се опитва да пресече улицата с 3-годишната си дъщеря, когато автомобилът ги връхлита.

"Когато пресичах с дъщеря си, колата беше на улицата и даваше на заден ход. Не ни видя. Когато осъзнах, че колата е прекалено близо и ще ни удари, хвърлих детето в пряспата. Бутна ме два пъти. Тогава взех детето, изправих се и се развиках. Шофьорът ни видя, зави по уличката и потегли. Просто избяга", разказа потърпевшата пред Нова тв.

Автомобилът, който е управляван, е собственост на голяма такси компания. От там потвърждават, че това е техен шофьор, но твърдят, че не могат да се свържат с него.

Младата жена е видяла номера на таксиметровата кола, който е предоставен на полицията.

За щастие, жената и детето й се разминават с леки травми. 3-годишното дете е с лека травма на крака.

"Подадох сигнал на телефон 112. До момента никой не се е свързал с мен по случая. Същия автомобил го видях и до близкия магазин. Смятам да пусна жалба в МВР срещу шофьора, въпреки че не сме пострадали. Той щеше да смачка детето ми и то сега е уплашено", добави Виктория.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ох

преди 7 години

Много *** ***. Като си видяла колата, че е на улицата и се движи на заден ход къде си се юрнала да пресичаш. Аман от такива самоубиици, пък после шофьора виновен

12

Анонимен

преди 7 години

Детето е добре

11

Аз

преди 7 години

Поредната доста пресилена новина..."Таксиметров шофьор блъсна майка с дете и избяга"...,"автомобилът ги връхлита"...От така представената информация излиза, че е било касапница, а реално не е така. Това разбира се, не означава, че таксиджията не е *** като всички себеподобни...Подобни неща се случват и си длъжен да спреш и да помогнеш! Но ако бакшиша беше нормален човек нямаше да е бакшиш...Щом е избягал трябва да има двойно по-сериозни санкции!

fallback