Кадър: Dnes.bg
fallback

Десетки непочистени от снега коли щурмуваха сутрешно София. Това крие огромен риск за останалите шофьори, тъй като пластовете сняг могат да се откъснат в движение и най-малкото да затруднят останалите водачи.

При по-екстремни ситуации тази снежна маса може да потроши предното стъкло на автомобила, който се движи зад "иглуто".

Инак основните улици и булеварди в София са почистени, видяха репортери на Dnes.bg. Камиони с химикали разпръскват луга и пясък по настилките, а снегорините чакат заповед, за да пуснат греблата.

Прогнозите на синоптиците са за продължаване на лошото време. С усилване на вятъра днес от североизток ще нахлува студен въздух. Ще бъде облачно, с валежи от сняг, на места значителни.

В Североизточна България и в планините ще има снегонавявания и преспи. До началото на следващата седмица пътуванията ще бъдат опасни и ако не са наложителни, добре е да бъдат отложени, съветват от КАТ и АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Анонимен

преди 7 години

По този повод съм сложил малко малки но тежки предмети в колата и видя ли такъв му троша предния джам! Най яко е джигита като слезне да се бие и му прегазиш краката на -10 и видиш 150кила мъж да циври като девойка ;)

54

Анонимен

преди 7 години

спирам всеки такъв по светофарите им им правя забележки,че са обществено опасни.виждал съм катастрофа със смъртни случаи само заради сняг хвръкнал от един покрив на задна кола на предното стъкло.водача се стряска от загубената видимост и навива волана на ляво и директно в автобус челно двама си отидоха от тогава всеки такъв мързел нещастен гнусен мазен отвратителен го спирам и се почва едно и също.ХОРА ПОЧИСТЕТЕ СИ КОЛИТЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ ЗАБАВИТЕ ОЩЕ ДВЕ МИНУТИ В ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА НЕ СТАНЕТЕ УБИЕЦ!!!

53

Анонимен

преди 7 години

Ник, ще дойда, да. Ако ще и 200 кила да си пред калашника всички сте ми равни. Много бързо ще отслабнеш със 7-8 литра и 21 грама. 40-те разбойници също.

fallback