Снимка: Архив, Булфото
fallback

От 10 януари ще бъде пусната в движение нова експресна автобусна линия в София, съобщиха от Столична община. Тя е №304 и ще допълва линия №204, като осигурява по-бърза връзка в пикови часове от ж.к. "Дружба 2" до кв. "Манастирски ливади".

Автобусите ще се движат в пиковите часове сутрин и вечер и ще имат 13 спирки.

Превозните средства ще се движат по маршрут: от ж.к. "Дружба 2" (крайна станция на тролейбусна линия №4 и автобусни линии №88, 204 и 384), по маршрута на автобусна линия №204 по ул. "Обиколна", след това ул. "Димитър Пешев", по бул. "Проф. Цветан Лазаров", по бул. "Христофор Колумб", бул. "Цариградско шосе", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по бул. "България" до кв. "Манастирски ливади".

Първият автобус сутрин от "Дружба" ще тръгва в 5.53 ч., а следобед - в 16.19ч. От "Манастирски ливади" първият автобус ще бъде в 5.46, а късният - от 16.11 ч.

Линия 304 ще бъде пусната в експлоатация от 10 януари 2017г. експериментално за срок от шест месеца до 30 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Володя

преди 7 години

Колеги, просто Юрданка не е от град София и не познава нуждите му. По- скоро нова далаверка за грабеж са измислили ( ще осчетоводяват празни курсове), преди да влезе самата в затвора. Колкото до ЦГМ, всички там са и съселяни, трудоустроени лично от нея. П.С. Кой в общината е от Град София и познава нуждите му!?

10

xax

преди 7 години

Трафикът се бори с високи данъци. Аз съм готов да плащам по-висок данък, та даже и някаква "винетка София" или квото и да е, стига да не съм постоянно в задръствания. Знам, че са заради метрото и след 2 години всичко ще се отпуши, но с тоя лаф минаваме вече 20 години "потърпете сега, от утре ще е супер".

9

Наблюдател

преди 7 години

Тази линия не е нова, а добре забравена стара. Навремето по този маршрут не се движеше 204 и 604, а точно 304. След което 304 изчезна, а на негово място се появи 604.

fallback