Кадър: YouTube

13-годишно момче, изпуснало пиратка върху крака си, е преминало през "Пирогов", съобщи на брифинг Мария Пойразова, говорител на болницата.

По думите й момчето не е пострадало сериозно: "Раната му е обработена, зашита и е освободен".

Още по темата

Що се касае за приетите с алкохолна интоксикация в Клиниката по Токсикология са разпредели 50 на 50 случаите възрастни и младежи. Всички са прекалили с алкохол.

От случаите с младежите, пострадали от алкохол, се е наложило един пациент да бъде приет в Клиниката по хирургия на ръка, тъй като се скарал с родителите си.

"Нещо не му е харесало и е решил в знак на възмущение да удари една чиния, в резултат на това е порязал много сериозно ръката си. Наложило се е от Годеч да го докарат по спешност. Ръката вече е обработена", обясни Пойразова.

И една добра новина - 19-годишният младеж, който беше наръган в столичен търговски център, вече е изведен от реанимация. След няколко дни предстои да бъде изписан от "Пирогов".

Dnes.bg припомня, че инцидентът се разигра на 23 декември в мола на "Стамболийски. Тогава охранител на търговския център нанесе няколко удара с нож в гърдите и бедрата на 19-годишното момче.

Според свидетел момчето е било брутално пребито, като дори не било ясно, че се е опитвал да краде, каквато бе първоначалната версия на инцидента.

Охранителят също бе откаран в болница, а впоследствие бе арестуван, повдигнаха му и обвинения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase