Снимка: Булфото, архив
fallback

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства в част от центъра на София във връзка с провеждането на Новогодишния концерт "Сцена под звездите", съобщава Столичната община.

Заради това се забранява престоят и паркирането от днес до 6.00 ч. на 2 януари на площад "Княз Александър Първи", между ул. "Княз Александър Първи" и ул. "Дякон Игнатий"; от 21.00 ч. на 29 декември до 6.00 ч. на 1 януари на ул. "Дякон Игнатий" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Аксаков" и на ул."Дякон Игнатий" - от страната на градинката срещу ул."Аксаков"; От 8.00 ч. на 31 декември до 6.00 ч. на 1 януари на паркинга между НХГ и сградата на Народно събрание 2.

Забранява се влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на колите със специален режим, от 9.00 ч. на 31 декември до 16.00 ч. на 1 януари; ул. "Аксаков" между ул. "Георги Бенковски" и ул. "Дякон Игнатий"; ул. "Георги Бенковски" между ул. "Аксаков" и бул."Цар Освободител"; ул. "Княз Александър Първи" между ул. "Съборна" и пл. "Княз Александър Първи"; ул. "Леге" между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров".

От 14.00 ч. на 31 декември до 16.00 ч. на 1 януари; бул. "Цар Освободител" между площад "Независимост" и ул. "Г.С.Раковски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 7 години

Не ходете!!!

4

Пезевентин

преди 7 години

До бай груьоВерно брато, така беше.Обаче:1. И сега се продава бенгалски огън2. Бомбички си правехме сами ( не помня съотношението, а и да го помнех няма го напиша, но като я взривих милицията дойде на втората минута. Добре, че никой не ме беше видял, само Господ и милицията знаят, какво е щяло да ми се случи. )

3

878999

преди 7 години

До смЕхЕ напъни втората мозъчна клетка и се сети, защо се прави това и какво се случи преди около една седмица в Германия. Миналата година и предишните такова затваряне нямаше.

fallback