5

Анонимен

преди 7 години

Не ходете!!!

4

Пезевентин

преди 7 години

До бай груьоВерно брато, така беше.Обаче:1. И сега се продава бенгалски огън2. Бомбички си правехме сами ( не помня съотношението, а и да го помнех няма го напиша, но като я взривих милицията дойде на втората минута. Добре, че никой не ме беше видял, само Господ и милицията знаят, какво е щяло да ми се случи. )

3

878999

преди 7 години

До смЕхЕ напъни втората мозъчна клетка и се сети, защо се прави това и какво се случи преди около една седмица в Германия. Миналата година и предишните такова затваряне нямаше.

2

смЕх

преди 7 години

Питам се има ли друга столица по света която на практика да бъде с блокирано движение по това време спасява ни само факта ,че много от софиянци са по родните си места или са събрали и двата празника и са на почивка.

1

бай груьо

преди 7 години

На 31 декември срещу 1 януари ще е минус 10 градуса. Кои ли ще са тези умници дето ще отидат да гледат още по умните? Едно време нямаше такива умници да ходят да гледат други умници. Всички си седяхме вкъщи пред телевизора гледахме прекрасна новогодишна програма с най известните артисит виното се лееше а свинското цвърчеше на скарата. Нямаше пиратки нямаше бомбички а само бенгалски огън. Който огън по неясни причини вече го няма в магазините. Най хубавите нови години бяха по ТАТОВО време!