Снимка: Булфото
fallback

След като няколко часа снощи полицията бе вдигната на крак заради това, че 37- годишният Лъчезар Найденов се барикадира в дома си в столичния квартал "Горна баня", сега предстои той да бъде настанен за лечение в специализирано заведение, информира МВР.

Oще по темата

Около 22.30 часа Найденов беше изведен, като преди това се заключи в дома си. Това е втори случай, при който мъжът се барикадира. Същото направи и преди месеци.

Снощи той дори стреля с въздушно оръжие и рани човек, който пострада от сачма.

Самият Найденов е 40-годишен мъж, с много здрава физика, тежащ около 100 кг.

До барикадирането се е стигнално, защото е спрял да пие хапчетата си за шизофрения. Имал е и многобройни конфликти с баща си, с когото живее.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

nqkoi si

преди 7 години

До Зоб до гробне само от зоб ! и от грешка в хранителния режим ! при мен се получи от нисковъглехидратна диета !

10

Iss

преди 7 години

Последно на 37 или на 40 год е?

9

Зоб до гроб

преди 7 години

Имам приятел дето превъртя от зоба дето го взимаше. Правеше някакво брутални дози от йохимбе, кленбутерол и кофеин отделно се бодеше със стероиди. Последният път като го видях беше превъртял в съблекалните. Къпеше се в МИВКАТА. А ся си представете 110 кг превъртяла назобена батка. Никой не смееше да влезне в банята защото човека беше агресивен. Психическите заболявания не се предават от човек на човек, те си идват от начина ни на живот. Моя приятел сам си го направи с тази химия която взимаше

fallback