fallback

Общ преглед

Националисти излязаха на пореден протест в София срещу нелегалните мигранти в страната. Стотици се събраха близо до църквата "Света Неделя" и поискаха държавата да се намеси активно и да прекрати престъпността, извършвана от бежанци.

Исканията на протестиращите са за закриване на домовете за бежанци в страната, транспортиране на нелегалните мигранти до държавите, от които са дошли и по-сериозни мерки на полицията в местата, където има струпване на чужди граждани, като районът около "Лъвов мост" в София, съобщава БНР.

Участниците в тазвечерното шествие извадиха данни за престъпления и за засилена престъпност в районите около Централна гара в столицата. Според тях автори на тези престъпления са точно нелегални мигранти, които са дошли в София. Протестиращите носеха плаката с надписи "Европа, събуди се", "Дедите ни изпълниха дълга си... сега е наш ред" и други.

"Ние винаги имаме само една и съща цел, когато излизаме срещу нелегалните мигранти – да изчистим този район на "Лъвов мост“, защото това вече е симптом. Симптом за това, което ще стане с цяла България", съобщи един от организаторите на протеста Благовест Асенов пред националното радио.

"Ние сме си поставили за цел да изчистим "Лъвов мост“. Ако изчистим него, ще изчистим и България. Ако "Лъвов мост“ падне в ръцете на ислямистите, то значи, че ще падне и България”, посочи той.

Самото шествие преминава спокойно, като на място има много полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

188

ivailo1403

преди 7 години

Много добра инициатива, в бъдеще може и да отида на някое от шествията.

187

Циник до blusky1

преди 7 години

Хм...а ти ако си наистина "мислещ(а)" щеше да си спестиш писането на подобни глупости! Какво са виновни обикновените хора, че такива като Обама, Меркел, Юнкерс ги оставят да им "сърбат попарата"! Само подобни объркани "филантропчета" като теб не виждат истината! А тя е, че ние (европейците) не можем...не сме длъжни...не искаме...с данъците си - да храним убийци , терористи, и ПРОСТО ИЗПОЛЗВАЧИ от цял свят! Извъдил(а) се - човеколюбка...принципна...толерастна...либерастна...нещастна!Чети !

186

Българин от Германия

преди 7 години

Европа, приемаща "бежанци", няма да реши нито един проблем в Близкия и Средния Изток и в Африка. Европа само импортира проблемите."Политическата коректност" е духовната смърт за всяко свободно общество !

fallback