Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Софийският районен съд остави в ареста рецидивист, изнасилил жена таксиметров шофьор. По-рано вчера бе съобщено, че насилникът е мъж, водач на таксиметров автомобил, но историята се оказа друга.

Нападението станало в столицата, в нощта срещу събота, тогава 30-годишният Валентин взима такси от стоянка в столичния квартал "Дружба". Зад волана е 48-годишна жена. Обикалят квартала и клиентът иска колата да спре до блок №257.

Oще по темата

Там клиентът извлякъл жената от шофьорското място, след което я изблъскал в храстите и се нахвърлил върху нея. Рецидивистът удрял жената, извадил и нож. След това избягал. Столичните полицаи обаче го намират и арестуват.

Насилникът Валентин има богато криминално минало. Той е осъждан и има общо 11 присъди.

"Повечето са за грабежи, за кражби, включително има и присъди за 2 престъпления по член 150, което е блудство с лице, навършило 14-годишна възраст с употреба на сила", казва пред bTV Лилия Кариева, прокурор от СРП.

"Прокуратурата прави всичко възможно, за да му се вземе най-тежката мярка за неотклонение", казва още прокурорът.

Тя допълва, че наказанията са изтърпяни, но ефект от това не е имало. "Същият не се е социализирал, не се е поправил", пояснява прокурор Лилия Кариева.

Данните оказват, че това е 13-jото сексуално посегателство в столицата от началото на годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 7 години

За такива рецидивисти Кастрация без упойка

37

Шаран БГ

преди 7 години

Ба си м...та! На 30 години, 11 присъди за грабежи, кражби и 2 присъди за блудство с лице навършило 14 години с употреба на сила! "Независимите" по една година да бяха му давали за всяко престъпление излиза, че е тръгнал по кривите пътеки от 18-19 годишен. И прокурор Кариева е стигнала до гениалното заключение, че тази персона не трябва да излиза от затвора! Има такива хора - за това има и затвори. Ама интересно-какви са били наказанията, които юнакът е изтърпял !?!?Олеле мале мила ...

36

Анонимен

преди 7 години

Явно е била грозничкаАко беше красива и жени и мъже щяха да се възбуждат от нея

fallback