38

Анонимен

преди 7 години

За такива рецидивисти Кастрация без упойка

37

Шаран БГ

преди 7 години

Ба си м...та! На 30 години, 11 присъди за грабежи, кражби и 2 присъди за блудство с лице навършило 14 години с употреба на сила! "Независимите" по една година да бяха му давали за всяко престъпление излиза, че е тръгнал по кривите пътеки от 18-19 годишен. И прокурор Кариева е стигнала до гениалното заключение, че тази персона не трябва да излиза от затвора! Има такива хора - за това има и затвори. Ама интересно-какви са били наказанията, които юнакът е изтърпял !?!?Олеле мале мила ...

36

Анонимен

преди 7 години

Явно е била грозничкаАко беше красива и жени и мъже щяха да се възбуждат от нея

35

.

преди 7 години

Химическа кастрация. Ако не ходи редовно за лекарствата - в панделата.

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 38В повечето случаи си прав, но тук пише, че си ги е излежал всичките присъди и ефект не е имало

33

знайко

преди 7 години

Ако тази жена се е обадила по станцията, въпросния Валентин, сега щеше да е и бит и e6aн.Пол! Недей!

32

Анонимен

преди 7 години

Да задам дежурния въпрос. Защо престъпник с 11 присъди е на свобода и кой е съдията който го пуснал???

31

Анонимен

преди 7 години

Ех колко заблудени прокурори и съдии! Такива като този не подлежат на ремонт. Това са хора с увреден мозък по рождение. Все едно да се опитвам да ремонтирам телевизор с вграден фабричен дефект. Казвам това от опит защото 40 години съм бил телевизионен техник. Отстраняването на повредата при такива телевизори ставаше само след подмяна на цялата платка. Но докато при телевизора това е възможно при хората мозъка няма как да им го смениш. Такива като този ги оправя само доживотен бесило или куршум!

30

Мен до 19

преди 7 години

Възможно е на 30 години да излежи 11 присъди, благодарение на предвидените в закона "комулация" и "предсрочно освобождаване". :( Трябва да се промени законът, но като гледам, депутатите не са се засилили да го правят. Може би от ваканции нямат време, а може би не искат и им е ок народът да е смачкан, защото така по-лесно се краде.

29

Анонимен

преди 7 години

Връщане на смъртното накзание за подобни рецидивисти!

28

DD

преди 7 години

Между нападнал и изнасилил има разлика.Че е за куршум няма съмнение.

27

Анонимен

преди 7 години

Ето заради такива случаи трябва да има смъртно наказание или да се изпращат в Германия! Той просто не иска да се промени и няма да се промени, колкото и да лежи в панделата! Пратете го да копа уран в Русия за АЕЦ"Белене".

26

Гербер от Анадола

преди 7 години

Така е в Мутроландия с главната мутра на власт. ГЕРБ пазят престъпниците, защото именно криминогенния контингент помага на изборите.Милиционерите на Цвъки мобилизират криминалните типове в тези предизборни дни. Фалшификациите, манипулациите и заплахите са много.)И накрая - пак ГЕРБ печелят изборите .. Вече знаем как !

25

Анонимен

преди 7 години

Тоя е много добър в лежането, паралелно сигурно ги кара, лежи не по 8 а по 16 часа и ги взима х2.Иии като има 11 присъди и като е лежал, някак си не ми се вижда "влезнал в правият път", инжекция или билет до едни страни от които идват хора, да разменим малко?

24

Marie Claire

преди 7 години

В този ред на мисли, няма пари за затвори, няма места по затворите, излизало скъпо.. Пускат ги на свобода... Еми по тая логика да върнат смъртното наказание, иначе сме в порочен кръг.. Многократно повинил се, без съвест, без морал, без поука, без мозък - този човек не е човек, а животно.

23

Анонимен

преди 7 години

До Браво бе 19Ами ако са по 2 месеца, що да не.

22

Анонимен

преди 7 години

Kato e s bogato kriminalno minalo saschto e na svoboda ba4varova kade si

21

Боньо Фаса

преди 7 години

Тва сегашните бандитчета за нищо не стават! Да *** миоризлива таксиджийка и освен другото дето може да му е и майка на 48 годишна! Срамота!

20

Гражданин

преди 7 години

Този направо го изкарайте в покрайнините и му теглете куршума! Повече няма да вреди на другите!

19

до 9

преди 7 години

ТелевизиЙ е някой римски император,нали?Сан от неграмотници!!!