fallback

Общ преглед

Вегани се събраха на центъра в столицата за да протестират против използването на животни за храна, като и за дресировка в цирковете.

Според тях протестът е за защита на някои "фундаментални права" като право на живот и свобода на животните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Явор

преди 7 години

Пълно е с Протеин в растенията. А в някои много повече отколкото в животинската плът. Иначе не знам как щях да отида до Франция и да се върна с колело това лято - 4000 километра Вело-Веган-пътешествие!

45

До 41

преди 7 години

Ами именно това е,тръбят за позлите,но си траят за вредите или си затварят очите,не знам. Но личната ми лекарка не веднъж се е ядосвала по темата, че не е малък броят на деца при нея, които са развили анемия и други здравословни проблеми предимно поради липсата на белтък.Б12 е много важен витамин за производство на клетки, за ДНК и дори(прочетете по темата,не да кажете,че просто съм против неядящите месо хора)при липсата му е възможно да се изпадне в недобро психическо здраве-депресии,психози и

44

Анонимен

преди 7 години

Винаги защитавам правото на всеки човек да вярва и живее както иска. АМА ОТ ТЕЗИ МИ ПИСНА. Много е удобно да тръбят само от вредите на животинските продукти (да не говорим, че 98% от вредите са причинени от ниското качество по магазините, не от самата храна), ама защо така удобно не говорят и за вредите от НЕКОНСУМАЦИЯТА на животински продукти? Да се забрани веганството за деца, които не са достатъчно големи да направят своя избор. Особено важни за тях са млечните продукти.

fallback