Снимка: Facebook
fallback

Шофьор, управляващ автомобил с хасковска регистрация, реши да премине по-набързо през пешеходна пътека в София, като преди това премина и през... пешеходна алея!

За безумната ситуация алармира в социалната мрежа Петър Стоянов, който допълни, че дори трябвало да отскочи, за да не бъде блъснат, защото наглият шофьор се насочил директно към него без да му пука, че грубо нарушава правилата.

Причините за абсурдното решение на шофьора остават загадка. Виждаме единствено невъзмутимото му изражение по време на маневрата, както и спокойната дама, вдясно от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Радослая

преди 7 години

До Николай СтойновВ София стана нормално, защото селянчетата се преместихте в София с цел да ставате столичани. Само дето събота и неделя си проличава кои сме истинските столичани. Събота и неделя "столичаните" се връщате по родните си места и в личните ви карти пише друго, а не "София" като месторождение и като манталитет.

50

Теодора Митова

преди 7 години

Видях цялата ситуация от прозореца на болничната ми стая,шофьора не спря за секунда ,пешеходците заобиколиха колата,а момчето буквално отскочи в страни за да не бъде пометено от джипа.Гледах и не вярвах на очите си......

49

Николай Стойнов

преди 7 години

Много ме кефи как софиянци говорят как това е нормално в Хасково (както щяха да говорят за всеки друг град). Технически са прави, но това е нормално в цяла България (включително и в София). Жалко е как си мислят че са различни. Цяла България е стадо. Почти всички изключения се изселиха.

fallback