Снимка: архив Булфото
fallback

Полицията в София започна акция срещу мотористите, които вдигат шум през нощта. Повод за операцията станаха множество сигнали след мотошествие в столицата в събота вечерта.

Близо 50 мотористи са проверени от екипите на "Пътна полиция" в София само в неделя вечерта, обясни директорът на столичния КАТ комисар Тенчо Тенев пред БНР.

Oще по темата

Той съобщи, че бързо и шумно каране на мотористи има по Южната дъга, по Цариградско шосе и в Люлин, където има прави участъци от пътното платно.

Десет мотористи са били наказани, а моторите на трима са били спрени от движение.

Полицията е задържала и 17-годишно момче, което е управлявало мотоциклет без да има книжка затова.

"Той считаше това за нещо нормално", поясни комисар Тенев.

Проверките ще бъдат всяка вечер, обясниха от КАТ. Ще се издирват и водачи, които крият номерата на моторите си с превишена скорост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Наблюдател

преди 7 години

Има ли по-смешна организация от МВР?! За съжаление този униформен цирк е най-скъпия в Света на издръжка на най-бедните в ЕС!

28

да бе да

преди 7 години

"...водачи, които крият номерата на моторите си с превишена скорост."Аз да питам, как по дяв0лите се крие номер с превишена скорост? Може пък да е полезно умение :D

27

Анонимен

преди 7 години

всичко е една голяма пародия, скрил се в храстите до тец софия почивен ден 9 сутринта и засича скороста, лесна плячка, виждаш го когато се изравниш с него, подличко, но лесно. иначе онази вечер бяха по леглата, кметицата разрешила вакханалията, споко

fallback