fallback

Общ преглед

Хиляди мотористи се включиха в организирано масово каране по улиците на София в нощта срещу неделя. Целта на акцията бе да се привлече вниманието върху културата на шофирането, която предполага да не се застрашава живота и здравето на мотористите.

Самото разделяне на мотористи и други шофьори е нелепо, защото повечето от нас карат и коли. Трябва да има толерантност на пътя, заяви един от участниците.

Друг допълни, че докато в колата някои си говорят по телефона и слушат музика, при мотористите всяка грешка може да коства живот.

Със зрелищната проява мотористите отдадоха и почит към загиналите при катастрофи по пътищата на страната.

Докато течеше нощното каране, в социалните мрежи много жители на София изразиха възмущението си от факта, че общината е дала разрешение за толкова шумна проява в такъв късен час. Въпреки късния час, на Орлов мост се образуваха задръствания, защото част от мотористите преминаваха на червен светофар. Получиха се и спречквания с шофьори, но до сблъсъци не се стигна, съобщава Булфото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

Kromaad

преди 6 години

Малките лигльовци мотористи най-много обичат като се блъснат да си викат измислени свидетели. Други мотористи лигльовци, които пристигат след 15-20 минути и изобщо не са били на мястото на катастрофата. Ей такива са - ЖЕНИ в мъжко тяло.

102

Dinosaurus

преди 7 години

До KromЧети, бе Кромчо, протестите са срещу шума, рева на машините и демонстрацията на превъзходство и незачитане правата на останалите. Кви "мечти", кви 5 лева. Да искаш тишина посред нощ за да се наспиш ли е "страх и злоба" според теб? Това ли ти е концепцията за толерантност: аз да се набеснея, а другите кучета ги яли! Аз яздя яка машина и затова имам мечти и съм с привилегии, вие сте мижитурки. Къде са комплексите, а? Май нещо си объркал, сполай ти... три коментара! Мигове "форумна слава"

101

Krom

преди 7 години

И за да приключа казаното, мотористи има навсякъде. В Италия, в Гърция, Германия и по цял свят. Винаги ще има хора които следват мечтите си, и могат да го правят на две колела. Но българския "принос" към световната култура е страхът и злобата която се излъчва към тях. Както и да е, да кажа, че голяма част от каращите автомобили - аз също съм и такъв, между впрочем, са толерантни. Мненията отдолу са на "хора" които са заместили човешкото в себе си, със желание за миг "форумна слава". Сполай Ви ..

fallback