103

Kromaad

преди 6 години

Малките лигльовци мотористи най-много обичат като се блъснат да си викат измислени свидетели. Други мотористи лигльовци, които пристигат след 15-20 минути и изобщо не са били на мястото на катастрофата. Ей такива са - ЖЕНИ в мъжко тяло.

102

Dinosaurus

преди 7 години

До KromЧети, бе Кромчо, протестите са срещу шума, рева на машините и демонстрацията на превъзходство и незачитане правата на останалите. Кви "мечти", кви 5 лева. Да искаш тишина посред нощ за да се наспиш ли е "страх и злоба" според теб? Това ли ти е концепцията за толерантност: аз да се набеснея, а другите кучета ги яли! Аз яздя яка машина и затова имам мечти и съм с привилегии, вие сте мижитурки. Къде са комплексите, а? Май нещо си объркал, сполай ти... три коментара! Мигове "форумна слава"

101

Krom

преди 7 години

И за да приключа казаното, мотористи има навсякъде. В Италия, в Гърция, Германия и по цял свят. Винаги ще има хора които следват мечтите си, и могат да го правят на две колела. Но българския "принос" към световната култура е страхът и злобата която се излъчва към тях. Както и да е, да кажа, че голяма част от каращите автомобили - аз също съм и такъв, между впрочем, са толерантни. Мненията отдолу са на "хора" които са заместили човешкото в себе си, със желание за миг "форумна слава". Сполай Ви ..

100

Krom

преди 7 години

Междувременно, да Ви питам р-евльовци защо не пищите срещу - редовно висящите по мантинелите 30 годишни класни бангии БМВ с кюнци като Кремиковските, карани от безсмъртници, или срещу лигавите лъскави мутреси които редовно влизат срещу Вас от към насрещното, заети с обсъждане на МОЛ делата си по телефона? Или с тях сте съпричастни? Да кажа, че голяма част от пожеланията по долу, издават яки комплекси или напреднала олиго-френия, би било твърде меко.

99

Krom

преди 7 години

До Анонимен 127 - а казал ли ти е поета, че освен това ще имаш малка п-и-ш-к-а, орехчета, голям страх и огромни комплекси за избиване? Че до края на дните си ще те гони шубето ... ? Ако не ти го е казал, значи е забравил. Казвам ти го, като моторист. А, и да ти кажа, че страхът е болест.... и ти си болен човек.

98

Анонимен

преди 7 години

Какви са тия митове че мотористите много умирали, умират много на базата на фатални изходи при X число брой на мотоциклети. За година средно умират 50 мотоциклетиста, а при тези на леки и тежки превозни средства числото е 930 души.

97

Анонимен

преди 7 години

Пази Боже и от мотористи и от общинари! Умник до умника.

96

Христо

преди 7 години

Проблема на мотористите е в културата им на каране. То всичко е обединени в статията ПОСРЕДНОЩ СА ПРЕМИНАВАЛИ НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР. Когато мотористите започнат да карат моторите си като нормални участници в движението изчаквайки реда си тогава няма да има нужда от протести!!!

95

Кина

преди 7 години

И по цяла нощ да пращят, пак честичко ще ***. А на общината й се пише вината за погазване на правата и на децата и на гражданята.

94

Първи

преди 7 години

До СОЛУНСКИСолунски, ТИ ли па точно ще говориш за България? :)) *** и логика извади господинеца... Трай да ти не мине КОТКА път! Или неколко КОТКИ...

93

Трети

преди 7 години

Стари таратайки бичат до пекъсвач 24/7, взимат завои с вратите напред и смърдят на дизел, а ние, че една нощ сме ги вдигнали да погледат шоу, смърдят. *** можете да карате кола? Браво! И ние можем, но не мразим! Някой от вас плиткоумници не си ли зададе въпроса - Защо в пакет 1000 мотора се движат и никой не пострада? Защото имаме представа как става, страшното сте вие, дето забравяте, че не сте си в хола. Пушите, пиете, ядете, гримирате се, чатите, четете!? Шофьори сте, но на кофчези! ***!

92

СОЛУНСКИ

преди 7 години

Пичове ,всички мотористи са купени от червената мафия. Те са открити русофили и путинисти ,макар ,че карат американски и японски /западни /мотори. Не забравяите кои посрещна преди няколко месеца руските мотористи ,къде ги водеше и какви знамена се вееха-.Познахте -руски разбира се . Само не български. А сега хленчат и веят български знамена. Гадове ,заслужавате да ви смазваме ,защото сте предатели на мотори. Безмилостно.

91

Анонимен

преди 7 години

кратунковци какво ми се врят между колите и чак навиват масурите да ручат тръбите да хвърчат бързо и после ходят бавно, след някой умрял. защо номерата ги крият под седалките заради камерите нагли *** толерантност искат

90

Анонимен

преди 7 години

До сийкаАбе ти немаш ли газов пистолет с ракетница?Ако си далеч, се проближи на 20 метра,гръмни и гледай видеоигра на живо...

89

Косвена жертва

преди 7 години

2 км. след Добринище.Отсреща един изпреварва, а друг дава газ.Набивам спирачки-от 90 до 0 за 30 метра.Отсреща *** ми махат радостно-те са живи и здрави.Миг подир туй моторист ми влиза в купето,пада, а авера му го прегазва.Без кола съм, но със съвест-спасих седмина, а който не спазва ДИСТАНЦИЯ...???Благодаря на Бога за семейството си(не че нямаше полиция,линейка), и най-вече му благодаря, че не карам джип-иначе мотористите нямаха шанс...За ден минали 700 км."ХОРА", САМО ВИЕ ЛИ СТЕ...?

88

Загадка

преди 7 години

Куп тенекета,на две колелета.Отгоре 2 пичлемета,първото кара, второто го бара!Що е то?мотореткаджии на мотор

87

сийка

преди 7 години

Снощи аха приспах децата, и се събудихме от тътен. Все едно са ни преместили на палатка на Хийтроу, между пистите. Осъзнахме какво се случва, като погледнахме през прозореца. Таман се източи колоната на червен светофар в посока Люлин и решихме да спим отнова, айдееее - същите се върнаха отбратно - от Люлин - в посока центъра. Кервана мина 2 пъти покрай нас. После 3 часа се успокояваме, за са спим отново.Това е садизъм и тормоз.

86

Джо Мустард

преди 7 години

Всичко се разпада-от горе до долу.Например мотористите които нарушават ЗДД,тормозят хората и организират гонки сега претендират за толерантност и се правят на жертви.Това е шизофренно, нагло ,безочливо и жив пример колко е сбъркана държавицата и хората в нея.Вече е ясно-България е обречена.

85

гост

преди 7 години

До Анонимен Те "омазват" пейзажа

84

Анонимен

преди 7 години

Пичове не направихте нищо освен да се дуете с моторите и да будите хората. Нямам нищо против вас, даже с много от вас сме приятели, но просто не стана това което имахте за цел. Можеше да е друго. Карайте по-човешки.