Снимка: БТА
fallback

Стотици души се събраха на протест срещу бежанския център в "Овча купел", предаде БНТ.

Митингът беше организиран от ВМРО, а в него взеха участие и "Атака" и НФСБ.

Протестът преминава с безпрецедентни мерки за сигурност - на място има десетки полицаи и жандармеристи. Изградени са и КПП-та, на които се проверяват някои от протестиращите.

Oще по темата
"Не сте желани" е един от пракатите, издигнат срещу протестиращите.

Хората се оплакват от провокации и проблеми с имигрантите. Живущите искат бежанците да напуснат столицата. Имигрантите лежат по поляните, закачат момичетата и се бият с момчетата, оплакват се местните.

Слуховете за провокации на протеста не се оправдават засега.

Евродепутатът Ангел Джамбазки и общински съветници от ВМРО бяха на събитието, съобщава 24 часа. Тук бе и Петър Низамов, който бе задържан преди време, защото връзвал със свински опашки бежанци. Той обясни, че хората го призовали да дойде, за да се справят с мигрантите.

На протестния митинг бе и депутатката от "Атака" Магдалена Ташева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 7 години

Значи то така или иначе проблема е във властта, която точи пари за тях вече колко години станаха, досега всичко се замазваше и потулваше, проблеми няма, сега пък сякаш българите все едно са срещу някой и т.н постоянни противни интерпретации и игри.Доведени са тук и те нищо не могат да направят, не биха останали тука, но всичко остава в мъгла, може би скоро ще видим тяхното предназначение.Направени сме на *** и скотове от всички страни.

70

Pindel

преди 7 години

E, ex ministar A.Naydenov vi kazvashe che bg voenni experti i specialisti ste obuchavat 8 000 afganistanci, siriici, irakci....eto obuchavat edna malka chast...sluchva se...obestanieto si izpaniavat...

69

Анонимен

преди 7 години

До чичо ГошоХората от квартала не искат да учстват в политически митинги, а в граждански. Има хора с достойнство, които не желаят да са редом с предателите от Атака!

fallback