Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Няма нападнати мигранти край бежанския лагер снощи. Това заяви Петър Василев, началник на 6 РУП на МВР - София, след като в сряда вечерта мястото беше обградено от полиция след сигнал, че група младежи с бухалки възнамеряват да нападнат мигрантите.

Oще по темата

До сблъсъци не се е стигнало, имало е само викове, съобщава Нова тв. Не е установено и чупене на стъкла на коли, уточни Василев. 

Жителка на квартала, която е наблюдавала случващото се, разказа, че е видяла няколко десетки млади мъже да тичат в района около лагера.

"Носеха пръчки, бухалки. Бяха с качулки и изглеждаха, сякаш гонят някого. Може би чух думите "Излезте, бе", разказа тя.

Живеещи в квартала заявиха преди ден, че се планира протест срещу центъра за настаняване на 16 септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 7 години

Арабските орди нахлуват

39

Румен

преди 7 години

Браво братя и сестри! За първи път липсват коментари от рода "за Бойко" срещу "против Бойко; Русия срещу Америка и т.н. Забравете различията си, българи! Трябва организация и начин за ефективна комуникация! Можем всичко! Следя горещо събитията...

38

Анонимен

преди 7 години

Протест за закриване на центъра за настаняване на мигранти в кв. Овча КупелНа 16.09 от 19:00 пред Регистрационно-приемателен център на Агенцията за бежанците.- Незабавно закриване на центъра за настаняване на мигранти в кв. Овча Купел- Задържане на всички нелегални имигранти в лагери от затворен типМоля разпространете по всички медии

fallback