Снимка: "24 часа"
fallback

Автобус на градския транспорт в София катастрофира малко преди 10 часа.

Рейсът се е движел по линията 84.

В района на Терминал 2 на летище София автобусът е бил засечен от автомобил с жена зад волана. Това разказаха очевидци пред Dnes.bg.

По техни сведения десетина пътници са пострадали.

Очаквайте подробности и снимки от инцидента!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Лилия

преди 7 години

тази новина вече я обсъдихме, Вие докато се усетите вече не е новост. и айде стига с тези *** заглавия, все едно е стснало някакво бедствие. слава Богу, пътниците са живи и здрави, някои са с прорезни рани. катастрофа не е имало, автобусът е набил рязко спирачки и паянтовото му стъкло се е счупило!

12

Обективен

преди 7 години

Пътниците в автобуса никога не са обективни свидетели. Даже и ако автобуса наруши правилата, те в един глас твърдят, че другото превозно средство ги е засекло или блъснало. В този смисъл не е ясно кой е виновния в този случай. Аз лично смятам, че шофьора на автобуса по навик е ползвал "предимството" на по-големия.

11

Анонимен

преди 7 години

където и да беше станал този инцидент е вероятно да бъде отразен. Но комплесарът веданга забелязвя, че е станал в София и може би не трябвало да се отразява. Повече неща се случват в по големия град, затова е нормално да има повече новини от там, обаче как да го разбере, той живее на село и там всичко се върти около него, а в София не е така.

fallback