Снимка: БТА
fallback

Привърженици и противници на похода на "Нощните вълци" се сбиха пред храма "Св. Александър Невски" в София.

Двама души са били задържани, съобщава БНР.

Oще по темата

Скандалът избухнал, след като двете групи се озовали в непосредствена близост без полицейска охрана помежду им.

В момента полицаите вземат обяснения от участниците в сбиването, а екипи от СДВР оградиха района.

Турът на "Вълците" из България започна преди ден, а идването им беше ознаменувано от бой между техни привърженици и противници в Бургас.

С юмруци и електрошкова палка група млади мъже с военни дрехи посрещнаха вчера сутринта протестиращите срещу рокерското шествие на бензиностанция до Бургас.

Над 20-ина бургазлии и няколко украински граждани, които са загубили близките си при Кримските събития през 2014 г., планираха да направят символичен шпалир на "позора на руските рокери", известни като "Вълците на Путин".

След конфликта, довел дори до физическа саморазправа, 16 души бяха прибрани в ареста в бургаското Пето РПУ, за да дадат показания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Анонимен

преди 7 години

Тая гнусна рyска пaсмина да се маха, нямат място тука! В бели държави като Чехия и Полша изпатили си от съветските изверги изобщо не ги пуснаха

104

Слави Севрюков™

преди 7 години

Сичко е пунт и пластика, евтина имитация, като всяко руско нещо. Закривай!

103

Слави Севрюков™

преди 7 години

Как може тая с виня в 35 градуса да кара с дълги ръкави и кожа? Толкова ли не е ясно, че тоя не кара за удоволствие, а е на служба, плащат му командировъчни да се поти и да смърди на пор. Той затова е подпухнал като сърдечноболен, ше получи инфаркт от жега и сланини! Как може рокер да кара Харлей с каска за туринг? Това е Caberg Sintesi, аз си карам ендурото из града с такава евтина каска. За какво е наденал тия очила, като каската си има тъмен визьор? Къде са му бицепсите?

fallback