105

Анонимен

преди 7 години

Тая гнусна рyска пaсмина да се маха, нямат място тука! В бели държави като Чехия и Полша изпатили си от съветските изверги изобщо не ги пуснаха

104

Слави Севрюков™

преди 7 години

Сичко е пунт и пластика, евтина имитация, като всяко руско нещо. Закривай!

103

Слави Севрюков™

преди 7 години

Как може тая с виня в 35 градуса да кара с дълги ръкави и кожа? Толкова ли не е ясно, че тоя не кара за удоволствие, а е на служба, плащат му командировъчни да се поти и да смърди на пор. Той затова е подпухнал като сърдечноболен, ше получи инфаркт от жега и сланини! Как може рокер да кара Харлей с каска за туринг? Това е Caberg Sintesi, аз си карам ендурото из града с такава евтина каска. За какво е наденал тия очила, като каската си има тъмен визьор? Къде са му бицепсите?

102

Анонимен

преди 7 години

Тея руски *** да се омитат по-бързо от България, нямат работа тук.

101

Анонимен

преди 7 години

До Друг107Май по европейски ценим само някои видове разлики.Нормално за хора цАнили се на протести по поръчка.

100

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен111Защо не протестирахте срещу гей-парадаПа там не дават пари за протест а за подкрепа. Какво чудно има едни ГЕЙчета подкрепят други.

99

Анонимен

преди 7 години

Защо не протестирахте срещу гей-парада,където много по-голяма група хора се кълчотеха и развращаваха вашите деца ,нахално навиращи в очите ни извратеното си сексуално поведение,под благия поглед на столичната кметица,а сте се взряли в една безобидна група хора,които до сега показаха единствено уважението си към нашата история и загиналите техни предци.

98

subsidiii

преди 7 години

pravoslavnite vperiod.

97

Анонимен

преди 7 години

Тази сутрин по една от телевизиите попитаха рокера на Сорос Асен Генов какво работи и той не можа да отговори.Въпросът го изненада,но ние си знаем от какво печели.

96

Анонимен

преди 7 години

Украинците да си протестират и ако искат да се бият-само в Украйна.Тук е българска територия ,а българите нямаме основание да се страхуваме от една рокерска група,тръгнала на разходка из Европа.А българските ***,които си заработват хляба с крясъци срещу Русия да си налягат парцалите,ако-не,да заминават за Америка и там да проповядват русофобия,ако има кой да ги слуша.

95

Друг

преди 7 години

Не мога да разбера защо имаше гейпарад в София на който ни обясняваха колко е хубаво да си различен и толерантен, а сега се дразните от руски рокери. Май по европейски ценим само някои видове разлики.

94

ninja

преди 7 години

До П. ПетровА тази карикатура Плевнелиев навсякъде трябва да го псуват. Аз лично го правя !

93

Анонимен

преди 7 години

България(като слаба държава) винаги ще има подкрепата и защитата на най-великата страна Русия....никога няма да ни изоставят...въпреки нашите политици....ако не беше така, Турция досега да ни беше прегазила....но те имат много голям страх от Русите още от боевете за Шипка.....и Гръмовен глас се провикна на Шипка....братя Московците идат на помощ....и потурнаците надолу бягат през глава,фесове хвърчат

92

П. Петров

преди 7 години

Русофил съм! Е, и какво от това?! Нима трябва да търпя да ме обиждат тук в България другомислещи? Говоря руски. Изучавал съм руска литература. Купувах си руски учебници по математика и техническите дисциплини в института. Какъв е този среден пръст с който някои посрещат руснаците? Това ме обижда. В Москва не съм видял или чул някой да коментира Плевналиев. Английската кралица въобще не ме интересува. Нея пък кой я избра за такава? Да оставим руснаците да избират водачите си.

91

ninja

преди 7 години

В " Кримските събития 2014'' е убит един единствен човек, при това привърженик на Присъединяването ! Четете БЕ !

90

SS

преди 7 години

Какъв протест е това бе? На селските мачове в обезлюденият северозапад се събират повече хора, а и както каза един поп от клиповете в тубата на протеста нямаше и едно българско знаме, две украински и едно на НАТО.Те даже журналята им правеха навалица повече от колкото самите протестиращи, нали дебнат там ако може да щракнат нещо пикантно.

89

Анонимен

преди 7 години

България е освободена от Турско робство с кръвта на нашите братя Руси и никой Българин не забравя това

88

Анонимен

преди 7 години

слава Русия ..братя наши ...слава

87

Анонимен

преди 7 години

Руска гнилич!

86

Анонимен

преди 7 години

факта, че изобщо това се случва, говори за позор на безгръбначните ни власти.Как е възможно, чужденци - украинци и американски прислужници, представящи се за българи, да организират тази провокация в Бургас и след това да им се позволи да продължат с нея в София?!?Това не е Българска държава вече, а някакъв бантустан.Не харесва на белите господари от Америка минаването на група руснаци на мотоциклети и хоп - придворните им шутове тука организират безобразия, необеспокоявани от полицията.