Снимка: Булфото, архив
fallback

Ръководството на Центъра за градска мобилност депозира пред кмета Йорданка Фандъкова оставката си.

Oще по темата

Тя бе поискана, заради скандал за обществена поръчка за ремонт на спирки, възложена от общинското дружество на фирма, свързана с депутата от ГЕРБ Ирена Коцева, която също даде оставка, поискана лично от премиера Бойко Борисов.

Заместник-кметът по транспорта Любомир Христов също се прости с поста си.

Съдбата му сега ще последват членовете на борда на директорите на ЦГМ. Това са бившият директор на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" Симеон Арнаудов, бившият журналист от БТА Свилен Кръстев, транспортният консултант Тодор Тодоров, бившият шеф на федерацията по самбо и депутат от ГЕРБ Румен Стоилов и преподавателят в НБУ Надя Маринова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

Предлагам със закон да се осигури всеки журналистили екип, разкрил подобна далавера, после да получава процент от сумите, за които е била далаверата. В момента в България само няколко журналиста вършат разследваща дейност и следва въпросът: За какво ни е тази прокуратура, икономическа полиция и разни комисии?

17

Анонимен

преди 8 години

А Фандъкова кога ?Или тя е светата вода ненапита.

16

иван

преди 8 години

знаетели писах на общината и на центъра за адска мобилност за спирка ресенска поляна оправиха поставеното не работещо табло и то проработи за ден сега пак не работи страшни крадци са

fallback