Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Обществено сдружение носещо името "Бойкот на градския транспорт" обяви в социалните мрежи, че започва кампания с мото: #НеФинансирамКрадци за гражданско неподчинение срещу поскъпването на билетите за градски транспорт в София.

Oще по темата

От движението поясняват, че неподчинението ще се изразява в пътуване с автобуси, тролеи, трамваи и влакове на Центъра за градска мобилност, както и провеждане на информационна кампания за пътниците в тях, съобщава Булфото.

В отворено писмо до кмета, Общинския съвет и Центъра за градска мобилност, "Движение Обществен натиск" пише: "С решението за увеличаване на цената на картата за еднократно пътуване и талоните за многократно пътуване на преференциална цена, Вие поехте политическата отговорност за лишаването на хиляди граждани и гости на столицата от достъпен транспорт".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Този път мафията няма да може да издои народа, съпротивата ще е жестока и е твърде възможно да запали и по-големи промени. Този грабеж, тази подигравка, няма как да бъде търпяна до безкрай !

73

opps

преди 8 години

Снимайте и ако само на бели искат билет - веднага ИСК за ДИСКРИМИНАЦИЯ!

72

ПЕРНИК

преди 8 години

Перник подкрепя София - парите от поскъпването на билета за Автобус в София ще отидат в Палати на Наетите от Народа Политици в Софийски Съвет .Трябва билетчето да сатане 40 стотинки и всички Корумпирани да лежат в Бургаския Затвор .Не пиша глупости - цената на горивата се срина до невиждани нива , Автобусите също имат невиждана ниска цена . Ако някой от Кметството в София е подписал договор за Нов Автобус на цената на СУ 35М да си клечи в затвора .

fallback