fallback

Общ преглед

Вадете чадърите и в метрото! Да, нужни са, особено ако се качвате от метростанция "Младост" 1 за Бизнес парка или пък за летището.

Повече от видно е, че градежът на метрото в този участък е нескопосан, след като един по-силен дъжд направи така, че водата да си намери път и да капе вътре на перона, там където столичани чакат, за да хванат влакчетата.

Oще по темата

Очевидно капещият таван не изненадва никой от управата на метрото, пък и вероятно не е за първи път. Не видяхме лутащи се чистачки с парцали, нито най-лесното решение – кофа или леген под капчука.

Типично по нашенски хората се дивяха на гледката, но всички подминаваха с мълчание и изкривена усмивка. Вижте!

Напоследък проблемите с метрото избуяват. В средата на февруари подземна река за малко да потопи линиите на метрото между метростанциите "Цариградско шосе" и "Дружба".

От "Метрополитен" обясниха, че там се е образувала кухина и в момента в нея се инжектира циментов разтвор, за да се спаси тунела.

Този участък от метрото беше тържествено открит на 2 април миналата година, а 10 месеца по-късно пътниците в метрото забелязаха, че влаковете там се клатушкат и преминават с много бавна скорост - 20 км/ч.

Лятото ще тръгне метрото и до мола на "Черни връх". Да видим дали и там няма да има драми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

ЕБАСИ

преди 2 години

Нескопосани са само селяните, които населиха София и некомпетентни само знаят да снимат и коментират! МАРШ НА СЕЛО!

70

партиен член

преди 8 години

Усвояване.Усвояване е причината .

69

Анонимен

преди 8 години

Видими резултати, дори и малко мокрещи, както се вижда.

fallback