Снимка: Bulphoto
fallback

Общ преглед

Днес отбелязваме 143 години от обесването на Васил Левски. По традиция центърът на всенародното поклонение е паметника "Левски" в столицата. 

От ранни зори не спират да прииждат стотици хора, които оставят цветя и отдават почит на делото на Апостола на свободата.

Вижте и видео от паметното събитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 8 години

Да четеш коментари на разни ***,нереализирани лузери и комплексари е загуба на време.При тоталитарният режим няма герои,защото засенчват диктаторът.А политиците вече не ходят по такива събития от съображение за сигурност.Когато народът се събере на едно място не е много безопасно за тях.

25

Наказание

преди 8 години

Докато сляпите духовно българи възпяват лъжегерои и лъжеидеи изработени в масонски сатанински общества - НИКОГА повтарям НИКОГА България няма да се оправи. До кога ще куцате на 2 колена ? Не може да служите на Бога и на дявола. Левски отхвърлил Божия път и Божиите идеи за човека и тръгнал по пътя на дявола и неговото служение. Затова и идеите му са богоборчески и пагубни за всички които ги изповядват.

24

Не е герой

преди 8 години

Идеите на Левски водят към центъра на ада. Левски е един човек, който е попрал всичко свещено, зарязал е дълга и пътя си и тръгнал да се прави на герой. Горд човек попаднал под сатанинско влияние. Развиващ идеи на сатанистите, разрушителни, точно затова наречени революционни. Църквата и монашеството не е клуб по интереси, където може да си хвърлиш членската карта по всяко време. Монаха става друг човек и поема по Божия път на себеотричането, отказва се от света. А Левски го отхвърля.

fallback