Снимка: bTV
fallback

Шофьори от гараж "Земляне" в столицата се вдигнаха на бунт срещу старите автобуси, които карат и обявиха, че не искат да возят хора с тях.

"Тази кола е била определена за брак, те я изкарали и я пускат на линия, чуйте шума", обясни един от шофьорите пред bTV.

”Караме автобуси, които не отговарят на никакви технически условия, като се почне без спирачки, постоянно се чупят помпи, двигатели, компресори врати”, разказа негов колега

Директорът на Столичен автотранспорт обаче твърди, че автобусите се поддържат.

Шофьорите настояват рейсовете да бъдат проверявани. Те сигнализират за проблем със сигурността на  автобусите.

Ръководството обаче е категорично, че проблем няма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

пешо

преди 8 години

не казвам че няма проблем, особено със селските линии по крайните квартали, но не виждате ли че все пак нещо се прави? един автобус струва милиони, няма как наведнъж да стане. и кога ще сте доволни? преди няколко седмици имаше статия как купуват нови 70 автобуса, там пък ги псувахте че няма нужда от автобуси, само перат пари. коментиращите тук нямат угодия каквото ще да става.

13

До 21

преди 8 години

И не се хваля,прави разлика.Аз НЕсъм англичанин,казвам,че съм българин и не ми пука оттова даже се гордея.За три месеца тук имам договор който хора нямат за години.Опитвам се да им покажа,че българите сме работливи и добри хора.Ти какво правиш за България??????????!!!

12

До 21

преди 8 години

Ти знаеш ли защо съм тук?Знаеш ли ми целите?Познаваш ли ме?Само да ти обясня,че е 21-век и всеки вече е там където иска има нужда и т.н.Давах просто пример,повярвай ми не е лесно да си емигрант.Аз един ден ще се върна и ще се пробвам да променя нещата а ти?????

fallback