Снимка: архив, Булфото
fallback

Свалянето на цените на горивата категорично няма да повлияе на таксиметровите тарифи, съобщава Емил Игнатов, управител на една от големите компании в София пред "Стандарт".

Oще по темата

Цената на горивото трябва да падне под лев, за да започнем евентуално да мислим за някакви промени в тарифите, казва още Игнатов. На същото мнение били и останалите в бранша.

Причината е, че обикновено цените на горивата 3 месеца падат с десетина стотинки, а след това 9 месеца се качват с 40-50 стотинки, аргументира се Игнатов.

Тарифите на жълтите коли в столицата са приблизително еднакви, а клиентите избират кой да ги вози според качеството на услугата, смята той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

Бакшишите държат държат па накрая пак ще се изпуснат...

12

Анонимен

преди 8 години

Копърките са абсолютни нишоци, затова ги използвам в абсолютно краен случай! предпочтам да дам 2-пъти повече пари за Drink and Drive, отколкото *** тези *** обирджии! Когато нафтата беше се вдигна до 2.20 веднага пропищяха, че не могат да издържат и трябва да вдигнат цените, сега когато е 1.87, не можело...UBER ги постави в реална пазарна конкуренция и се видя, че издишат, затова се размрънкаха. Никога повече на такси в България!

11

Анонимен

преди 8 години

Предпочитанията ми за предвижване в града са 1 С колата2 С колелото3 Пеш4 С градски транспорт5 С таксиАко ще и за по 10 ст да започнат да возят ползването на такси е неприятно изживяване по причина задкормилните им устройства

fallback